image Jemputan Media Review Ramadhan Buffet Dinner 2019 | Le Grandeur Palm Resort Johor - Mia Liana

Wednesday, 17 April 2019

# Events

Jemputan Media Review Ramadhan Buffet Dinner 2019 | Le Grandeur Palm Resort Johor

Ucapan ribuan terima kasih kepada pihak pengurusan Le Grandeur Palm Resort Johor kerana sudi menjemput geng JDT Blogger untuk review pakej Ramadhan Buffet Dinner 2019 pada hari Khamis, 4 April 2019 yang lepas.

Jom tengok gambar..... zasss...


Geng JDT Blogger yang hadir


Teruja dengan ni

Kuah dah nak habis baru nak snap gambar

Wajib makan sate ni

Sedap ni...

Tauhu sumbat jangan dilupa

Kudapan yang menggiurkan


Geng JDT Blogger dengan Chef dan Puan Lynn

Sebelum pulang, kami bergambar ramai-ramai dengan rakan media yang lain. 

Alhamdulillah... sedap-sedap belaka semuanya. Penuh perut kami kekenyangan. Oh ya.. kepada yang ingin mencuba berbuka puasa di sini boleh klik SINI untuk lihat entri promo pakej berbuka puasa yang ditawarkan oleh Le Grandeur Palm Resort Johor pada tahun 2019 ini.


** sedap.. sedap... sedap...

9 comments:

  1. alamak Johor. baru nak tengok. hehehe jauh sangat ni kak. hehehehe btw sedap tgk kudapan dia.

    ReplyDelete
  2. memang sedap makanan kat sini kan kak mia.. ntah bila la nak jumpa kak mia lagi..

    ReplyDelete
  3. sedap menu dia, kalau bulan puasa tersinggah Johor, dh ada option ni ha

    ReplyDelete
  4. Nampak sedapnyaaa tulang gearbox tu..yumssss sangat semua menunya..

    ReplyDelete
  5. wah seronoknya .. lama tak balik jdt indu laa

    ReplyDelete