image Tahun Baru 2020.. Kasut Baru - Mia Liana

Tuesday, 4 February 2020

# Work Matters

Tahun Baru 2020.. Kasut Baru

Hmm... Mia ni sejenis yang tak berapa gemar pakai kasut tumit untuk kerja. Cuma ada satu bertutup warna hitam standby untuk event formal office. Sejujurnya, Mia lebih suka pakai kasut yang flat.

Saja nak minta tukar yang baru ni. Kasut lama tu dah tak elok dan dah tak selesa bila guna. Dah terkoyak kat dalam.

Makanya, musim raya cina tempohari, Mia beli kat kedai kasut BATA, Taman Flora, Batu Pahat.

Suka yang simple macam ni. Hitam sudah semestinya. Tak gemar nak tukar-tukar kasut warna lain.


Yang lama ni, Mia beli tahun lepas. Bila dipakai masih nampak cantik. Tapi yang kat dalam tu. Dah tak selesa sangat. Lepas beli yang baru, selamat terus dibuang ke tong sampah.


** keperluan kerja...

14 comments:

  1. bagusnya.. kami pun beli kasut hanya bila kasut lama dah rosak. kasut bata best! Selesa dan nyaman di kaki

    ReplyDelete
  2. Beli kat Shopee Mia, Sis beli rm9.90 je jenis getak tu, puashati beli dan selesa pakai hahahaha nanti Sis kongsi kat blog ...

    ReplyDelete
  3. myra pun suka kasut colour hitam hehe semua masuk~

    Lifestyle Blog | The Grey Lines Between

    ReplyDelete
  4. sama la kak, kalo dalam kasut da macam tu, memang tak selesa betul nak pakai...rasa ada benda kat tapak kaki

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kan sunah... rasa macam geli nak pijak-pijak...

      Delete