image Promosi Nasi Dagang @ Glass Restaurant Thistle Johor Bahru - Mia Liana

Thursday, 29 October 2020

# Review # Travelling Matters

Promosi Nasi Dagang @ Glass Restaurant Thistle Johor Bahru

Tak perlu nak pergi jauh kalau terasa nak makan Nasi Dagang. Selera Pantai Timur. Mia nak war-warkan Glass Restaurant Thistle Johor Bahru ada buat promosi nasi dagang dalam bulan Oktober 2020.  Harganya sangat berbaloi dengan set nasi dagang ini bersama minuman teh o ais limau dan kudapan tempura durian.

Set nasi dagang yang begitu menyelerakan. Sedap dan mengenyangkan.

Glass Nasi Dagang Promotion

🗓 5 Oct - 31 Oct 2020
⏰ 12.00pm - 10.00pm (Monday to Sunday) 
💵 RM18.90 nett per set inclusive of a drink and durian tempura dessert! 
📌 Glass Restaurant, Thistle Johor Bahru
☎ 07-222 9234




Tak perlu bimbang memandangkan sekarang ini dah hampir sampai ke penghujung tempoh promosi. Anda boleh buat tempahan untuk set nasi dagang ini minima untuk 20 pax.  Jom kita makan nasi dagang di sini sama ada untuk makan tengahari atau pun makan malam. Pasti tidak mengecewakan. 




Thistle Johor Bahru
Jalan Sungai Chat, 80100 Johor Bahru, Johor, Malaysia




#ThistleJohorBahru #nasidagang #lunch #dinner #setmeal #duriantempura



** dessert durian tempura sedap tau!

8 comments:

  1. This is my favourite! Dapnyaaa.. Hewhewww

    ReplyDelete
  2. Terasa-rasa sedapnya gulai kari tu, sampai 5 ketul ikan Sis ko bedal hahahaha

    ReplyDelete
  3. Nampak sedap.. tapi yang paling best nak rasa tu dessert tempura durian.. pertama kali dengar. Mesti sedap kannnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. tempura durian tu sedap sampai terbayang-bayang ni...

      Delete