image Sedapnya Sea Salt McFlurry - Mia Liana

Saturday, 31 October 2020

# Family Matters

Sedapnya Sea Salt McFlurry

Baru kali ini Mia berkesempatan nak makan ice cream... Sea Salt McFlurry McDonald's. Ramai yang kata ice cream ni sedap. Mia pun nak cuba rasa juga. 

"A blend of blue swirls with your favourite vanilla ice-cream topped with shimmering purple & blue sprinkles, it’s the perfect balance of sweet & salty."

Drive thru saja malam-malam. Bila dah masuk ke dalam mulut. Rasa kelainannya berbanding yang lain. Sedapnya. Serius sedap. Sofea pun suka.


** so lovely.... (^_^)


18 comments:

  1. Nampak yummilicious. Lama tak ke Mcdonald sejak kawasan kami ni kena PKPB. Harap2 ada lagi lepas dah bukan PKPB.

    ReplyDelete
  2. Alamak sis terliur I hehe. I tak dapat rasa lagi sebab bila order je selalu habis 😂😂😂

    ReplyDelete
  3. nmpk ramai dh yang cuba .. ain je belum teringin nak rasa .. hehhe..

    ReplyDelete
  4. Sedap ke Mia? Anak Sis semua kata tak hahaha adeii, seram plak nak try..sebab memang tak suka semua jenis flurry gini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap sis... lagi sedap bila makan skit-skit sambil tengok tv...

      Delete
  5. Uiii ramai dah rasa ni. Nanti ada kesempatan cik tk pula rasa. Mesti sedap!!

    ReplyDelete
  6. tak sempat rasa lagi.. tapi asyik la dok lalu lalang kat timeline fb, blog, ig gambar aiskrim ni.. terliur dah ni.. adehhhh.. nak keluar malas, delivery selalu dah cair sikit bila sampai ke rumah.. hahaha rumah jauh gitu lah.. kalau rajin nanti keluar baru gi cari harapnya ada lagi lah masa tu..

    ReplyDelete
  7. waaa akak pun da cuba ekk...sedap kannn...saya sukaaaa

    ReplyDelete