Usaha Update Blog Setiap Hari

Kalau ada yang perasan, Mia ni sedang usaha untuk update blog setiap hari. Kena juga curi masa sedikit untuk update blog. Bila dah tukar template baru ini, baru ada mood nak berblog. Semangat baru orang kata. Berkobar-kobar nak update blog.

Bila dah lama tak update blog tempohari dalam 2 bulan yang lepas, Mia ada update entri blog secara backdated. Sekurang-kurangnya ada jugalah beberapa entri blog dalam bulan itu. Banyak yang nak di update, tapi masa yang tidak berapa nak mengizinkan. 

Blog kita. Kita yang corakkannya sendiri. 


** basic blogging... maintain update blog...




Post a Comment

7 Comments

  1. Kalau sy tips paling senang update je guna hp... kebanyakkan entri di blog sy mmg sy taip guna hp.. hehehe... all the best

    ReplyDelete
  2. Wowww.. Keep it up sisturrr! Ya kan.. basic thing kan.. cuma masa mencemburui kita tu . hm.. hahahaah

    ReplyDelete
  3. All the best sis, moga tercapai hasrat nak update setiap hari

    ReplyDelete
  4. Saya pun sama, tapi nak curi masa tu lah cabarannya kan!

    ReplyDelete