Pemenang Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com - Mia Liana

Thursday, February 28, 2013

# Segmen Bloglist

Pemenang Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com


Wahhhh.... jenuh juga Mia spot check semua blog peserta segmen. Belek punya belek nampaknya ada 18 blog yang terpilih. Tahniah kepada semua pemenang yang berjaya masuk ke bloglist Mia sehinggalah ke pencarian seterusnya kemungkinan besar pada pertengahan tahun 2013.
  1. http://www.bicaramakdara.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html
  2. http://www.erazfadli.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html
  3. http://www.kisahemasputih.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html
  4. http://www.timizero.my/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html
  5. http://babyaimacomel.blogspot.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html
  6. http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/02/segmen-bloglist-12jam-mia-lianacom.html
  7. http://www.pakciklie.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html
  8. http://hanidamoss.blogspot.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html
  9. http://www.araublogger.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html
  10. http://zamani84.blogspot.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html
  11. http://www.opzzpinky.my/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html
  12. http://www.mayesa-jcb.my/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html
  13. http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html
  14. http://www.paly.my/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html
  15. http://www.ainizakaria.my/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html
  16. http://sayaabel.blogspot.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html
  17. http://idazaidi.blogspot.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html
  18. http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html
Diharap semua pemenang dapat memasukkan blog Mia ke dalam bloglist masing-masing. Semoga hubungan kita akan lebih akrab selepas ini. 

Kepada yang tidak berjaya, diharap jangan berkecil hati. Mana tahu mungkin akan berjaya di pencarian seterusnya.

Terima kasih kepada semua yang sudi support segmen pendek 12 jam ini yang telah mendapat sambutan memberansangkan dan juga percubaan pertama Mia membuat segmen secara copy & paste.

dah spot check habis-habisan...

92 comments:

  1. Terima kasih kak mia! :D btw dah lama masukkan kak mia dalam my meletopz bloglist... ^_____^ syg kak mia.. ;)

    ReplyDelete
  2. taniah buat pemenang yer ,hehe untung-untung

    ReplyDelete
  3. Thankssssss Kak Mia. Kiss sekali :-*

    Saya pun memang dah letak Kak Mia dalam bloglist :)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah tersenaraiii ~ yihaaaa thanx kakmia !! pasal akak dalam senarai blog sy, dun wori, dulu, kini, dan selamanya. kekeke. tinkiyu kak :)
    *congrate utk yg lain2 juge ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 mar... tahniah ya.. blog mar dah banyak berubah sejak kak mia kenal mar..

      Delete
  5. terima kasih mialiana.com kerana telah memilih blog sy...:) lepas ni sy akan letak blog ni kat sidebar...sebelum ni kat belakang....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 timi.... thanks ya selalu singgah sini... ;)

      Delete
  6. wah kakak..thanks yer...tak sangka...thanks support blog saya y masih tlalu baru....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 diyan.... ada potensi cerah dalam blogging ni..

      Delete
    2. Thanks sangat ye kakak...hihih...Perlukan tunjuk ajar dr kak mia...ajar saya yer

      Delete
  7. Salam,
    Tahniah kpd yg berjaya! Anda sangat bertuah ;)
    Tahniah Mia! diatas kejayaan penganjuran segmen yg sgt mudah, menarik dan pastinya menjadi pencetus idea baru dlm penganjuran segmen.
    Tahniah Mia! juga kerana berjaya menarik minat saya utk menyertai segmen buat pertama kalinya.
    Dan Terima kasih Mia...kerana ianya telah memberi impak positif kepada blog saya.


    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhhh banyaknya terima kasih... terharunya mia... sama2 ya relaks...

      Delete
  8. tahniah buat semua... biarpun remy tak tersenarai...... remy tetap support sahabat semua...all the best!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya remy.... remy jangan kecik hati ya. lepas ni cuba pelbagaikan entri..

      Delete
  9. tahniah kepde mereka sebb masuk bloglist kak mia..

    ReplyDelete
  10. Cakkk...kakak....jom baca ni
    http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/02/terima-kasih-kak-mia.html

    ReplyDelete
  11. waduhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh oh mak gayah... tenkiuuuuuuuuu miaaaaaaa... Tak sangka terpilih.. ai likeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... muahhhhhhhhhhh... blog mia mmg dalam bloglist akak dr dulu..kini dan selamanya hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 kak.... luv u always.... thanks for everything...

      Delete
  12. tahniah buat semua pemenang... huhu, deno tak sempat nak join pun.. takpe lah, next time :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih deno... takpe lain kali boleh join..

      Delete
  13. Saya tersenarai..Yahooooo..hehe..Alhamdulillah..Terima kasih kak mia..terharu. Sayang kak mia. ^_____^

    ReplyDelete
  14. heehehe... thx kak mia... smlm paly tggu entri ni tp lupe plak, huhu

    ReplyDelete
  15. tahniah untuk semua yg bertuah, termasuk eraz.. :-)
    Thanx kak mia...

    ReplyDelete
  16. singgah pagi...tahniah kepada blogger yang aktif tu...

    ReplyDelete
  17. malam tadi memang nak tunggu keputusan...waktu dah 11.37malam....tak larat dah...terus tidur,pagi ni ada khabar gembira,terus terjah Mia....terima kasih ye Mia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala kesiannya ida sampai tertidur.. takpe.. tahniah ya berjaya menambat hati mia...

      Delete
  18. terima kasih , blog pcl tersenarai dalam piliahan Mia., sy dah buat apa yang dimita, ..semoga ukhuwah berpanjangan.

    ReplyDelete
  19. tq sbb pilih , dah masuk bloglist mia dlm blog sy , tahniah semua

    ReplyDelete
  20. thanks kak mia kerana sudi pilih Farah...baru dapat tau pagi ni... terima kasih banyak2... love you kak...semoga persahabatan kita semakin akrab yer?

    ReplyDelete
  21. fuyoooo bestnya...terlambat nak join hee

    ReplyDelete
  22. tahniah buat semua pemenang!...maybe lum rezeki...hu3 tp, Mia punya blog mmg dh lama ada di bloglist shah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ya syah.. boleh pelbagaikan entri agak blog nampak versatile.. ;) thanks ya letak mia di bloglist syah... terharunya.

      Delete
  23. Alhamdulillah~ Shukran jazilan Kak Mia :)))) Bestnyee X))

    ReplyDelete
  24. assalamualaikum mia..tahniah2 buat semuanya...:)

    ReplyDelete
  25. Replies
    1. terima kasih MV... takpe mia faham MV busy hari sabtu aritu...

      Delete
  26. tahniah buat semua yang terpilih... ^_^

    ReplyDelete
  27. Terima kasih kak mia sbb pilih baby. Thanks sgt2. Luv u kak mia!!! :) hehehe eksited sgt dah ni tau

    ReplyDelete