image Pemenang Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #3 - Mia Liana

Tuesday, June 18, 2013

# Segmen Follow Dan Blogwalking

Pemenang Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #3

Alhamdulillah... seramai 80 orang blogger yang menyertai segmen ini. Mia telah pun blogwalking ke semua blog peserta segmen pada pagi tadi. Salam perkenalan semua. Semoga kita akan lebih mesra selepas ini.

Pemilihan telah dibuat secara random.org disaksikan oleh blogger Mak Dara.

Mari kita lihat 10 orang pemenang yang bertuah ini.











Tahniah diucapkan kepada semua pemenang di atas. Diharap dapat memberikan url entri terbaik di ruangan komen entri ini untuk di review di blog Mia.

Terima kasih diucapkan kepada model tambahan pada hari ini, blogger Mak Dara, seorang penulis skrip filem dan drama terkenal yang sangat gorgeuos ini. Berpeluh-peluh sesi photoshooting ini, kalau berlakon ni tak tahulah berapa banyak kali scene kena cut.

Harap maaf ya... sepatutnya entri di publish pada pukul 9.00 malam tadi tetapi memandangkan Mia sekarang berada di rumah Mak Dara terus meroyan sampai terlambat nak umumkan.

mood ceria dan mobile...

posted from Bloggeroid

90 comments:

  1. auwwww terasa macam model hari ni uols ahahahaha... Tahniah kepada semua peserta. Dan tahniah pada Mia atas kejayaan dan sambutan yg diterima utk segmen ini...

    ReplyDelete
  2. tahniah kepada semua pemenang,
    patutlah... tak jadi nak meroyan sebab tak menang heheheh

    ReplyDelete
  3. tahniah buat semua yg ikut serta..yg x menang, cuba lain kali..hehe

    ReplyDelete
  4. Wahhh !!! taniah buat semua pemenang , yang tak menang cuba lagi di lain hari.

    ReplyDelete
  5. waduhh.. bro fakhruru adee.. hahaha

    # terbaek kak mia umum cam ni

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. tahniah ya uzu.. nanti bagikan url entri terbaik ya..

      Delete
  7. As Salam Kak Mia..terkejut saya tengok blog saya terpilih. No 61. Terima kasih banyak2 Kak Mia dan Mak Dara yang jadi model tambahan..hehe

    http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/06/kata-kata-mutiara-sebagai-pendorong.html

    Sorry sebab saya takde entri terbaik, ni je kot yang rasanya ok.hehe

    Tahniah kepada semua yang pemenang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam ainim... thanks ya. takpe ni pun ok.

      Delete
  8. tahniah kepada semua pemenang :) mak dara+kak mia= awesome. hehe. dua2 pun comel

    ReplyDelete
  9. tahniah kpd pemenang. Nampaknya kita xde rezeki lagi nak terpilih =) hehehe, xpe try harder next time. Comel dua-dua kakak kita ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya baby.... bay pun comel juga (^_^)

      Delete
  10. tahniah kpda pmng :)
    wahhh special cara pnyampaian kak mia tu heheee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk hehehe.. terima kasih ya shida. kebetulan berada di rumah mak dara malam tadi.

      Delete
  11. btw k.Mia, sya dh antr url entri dkt FB k.Mia.. thanks from bottom oh my heart! ^^

    ReplyDelete
  12. Salam manis....dan sekalung tahniah buat pemenang ya... :)

    ReplyDelete
  13. Maaf kak, xde entry terbaik la.. ni je kot..

    http://misshunymadu.blogspot.com/2013/04/company-besar-dengan-gaji-kecil-company.html

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. tq ya imani iwani.. lain kali boleh cuba lagi...

      Delete
  15. Alhamdulillah...terima kasih yer kak Mialiana..^^

    Ini Entry Shaila:

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/04/ceramic-degree-show.html

    ReplyDelete
  16. Ya Allah..macam tak caya je terpilih. tima kasih buat kak mia & makdara. hebat pemilihan kali ni.ala2 nak shoot gitu. =)

    saya pemenang no.76. tp tu blog untuk contest. jadi ni link blog saya untuk direview.

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/04/sejarah-menjadi-blogger.html

    ReplyDelete
  17. ruginya tak masuk..huk3..takpa2, utk yg seterusnya nanti sy pasti masuk..huk3

    ReplyDelete
  18. Ala... ingat nak gak meroyan bersama... tp dh tak menang tu, dok diam2 dahla... BTW, tahniah bebanyok buat sume yg menang tu ya? Sedih tahap meroyan... haha... Terima kasih Mia sebab sudi buat action pelbagai tu bersama Mak Dara yg superb!

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikk heheheh kak ieta.. terima kasih ya... action meroyan tu..

      Delete
  19. ini url entri tu kak Mia ^^

    http://fakhruru.blogspot.com/2013/05/praktikum-sweet-gwiyomi-daripada-anak.html

    ReplyDelete
  20. Salam~ Sorry Zam baru teringat untuk cek keputusan segmen kat sini dek kesibukan melanda~ TAPI serius mmg tak sangka betul no 8 tu! sentap kejap, ingatkan xada can dah~ btw thanks! insya Allah Zam akan berikan link tu sbntr lagi ;))

    ReplyDelete
  21. ini entri nya~

    http://zamani84.blogspot.com/2013/06/akibat-blogger-tidak-pantau-komen-lucah.html

    thanks again :))

    ReplyDelete
  22. tahniah2 kepada semua pemenang...saya menang moto!!!

    ReplyDelete
  23. Kak Mia !! hehe macam tak percaya je sye menang .Alhamdulillah:D. Sye pemenang no 32 . hihiihi . Nanti sye bagi link entry best ye

    ReplyDelete
  24. wah tahniah kpd para pemenang...cara pengumuman ni pon menarik....

    ReplyDelete
  25. tahniah buat para pemenang.....walaupun tak menang tetap support.....

    ReplyDelete
  26. uiks... tahniah bestnya menang hehehe... nanti buat lagi ya...segmen ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin sebelum akhir tahun kot nanti...

      Delete
  27. Macam macam gaya model 2 org tu hehe

    ReplyDelete
  28. Replies
    1. oo takpe.. mungkin ada nasib di lain kali..

      Delete