Feed Blog Meragam

Monday, November 4, 2013

Feed Blog Meragam

Mentang-mentang dah lama Mia tak jenguk dia. Mulalah dia mengada-ngada. Apa tidaknya, entri yang Mia update sebelum ini iaitu entri SINI tidak pun di update ke mana-mana bloglist dan di ping ke facebook, fanpage dan twitter Mia. Feed blog meragam. Nak minta perhatianlah tu...



Mahunya berasap kepala ini. Tetapi sekarang Mia sedang dalam waktu bekerja maka terpaksalah simpan hasrat di hati buat sementara. Geram juga ni.... Malam ini baru boleh godek-godek dan betulkan balik.

mood menyirap je ni...
posted from Bloggeroid

22 comments:

  1. wan dah update 3 entry hari ni..tapi,,x keluar2 kat bloglist..

    ReplyDelete
  2. hahaha..dia saja nk minta perhatian..:P ahha

    ReplyDelete
  3. acik pon sama , benda yang sama berlaku... tak tahu kenapa... tak masuk blog list sedih !!

    ReplyDelete
  4. feed blog farah pun meragam juga kak mia... lambat jer update kat bloglist kawan2...ntah kenapa ntah... slow jer movement dia...

    ReplyDelete
  5. Sama la kak mia.. macam Eraz hari tu kan..

    ReplyDelete
  6. kesilapan teknikal kot... agaknya samalah nasib kita ehh...

    ReplyDelete
  7. hahaha...dia nak manja-manja dengan kak mia la tuuu...^^

    ReplyDelete
  8. Ah ah sya pun perasan rmai je entry kwn2 x kuar kt bloglist sya..

    ReplyDelete
  9. huhuhu mmg kacau kan sabar kengkawan semua yer sambil2 tu try link nie leh caya ker http://Cash4Visits.com/ref.php?refId=294754

    ReplyDelete
  10. samalah dengan bro ka..maybe google nagh update sesuatu kot

    ReplyDelete
  11. camna nak bubuh bloglist kat blog?..sila tunjuk ajar, saya orang baru..

    ReplyDelete
  12. ramai yang kena problem nie ek...? how to solve problem MIA....

    ReplyDelete
  13. perasan juga sy pun mcm tu.. lambat keluar kt bloglist, ping kt FB pun lambat.. huhu.. kak mia boleh share mcm mana nak selesaikan? huhuhu

    ReplyDelete
  14. Kak Mia, saya pun jadi perkara yang samalah. semalam punya entri baru ada hari ni

    ReplyDelete
  15. Nak minta perhatian lebih tu agaknya.. :D

    ReplyDelete
  16. macam mana nak selesaikan masalah nie yerk

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.