Wordless Wednesday 59

Wednesday, November 20, 2013

Wordless Wednesday 59



Shopping tudung dan kain pasang di Jalan Tuanku Abdul Rahman (TAR) Kuala Lumpur
(gambar petang semalam)


42 comments:

  1. wahh barang-barang kt sana murah terutama tudung. dulu kakak sye beli tudung dari TAR tu kualiti dia bagus, sedap bila pakai

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. jom la... jejakkan kaki.... sure tershopping punya...

      Delete
  3. kak mia soping xajak hehehe..sane murah2 x

    ReplyDelete
  4. amboiiiii....shoping pulak yae...mcm best jer...mcm best jerrrr

    ReplyDelete
  5. kemain lagi posingnya dari soping..hehehe

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mia...wah bestnya bersoping sakan...:)

    ReplyDelete
  7. Bestnya shopping! Dah lama tak gi sana.. Kalau tak kompem rambang mata.. Asal nak beli selai dua, sudahnya terbeli sampai 5,6 lai.. Hehehhe..
    http://miezashaklee.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. selalunya memang itu la yang terjadi... sehelai rasa macam tak cukup.... huhuh

      Delete
  8. Klu bawa wife ke sana, sy yg jadi penat hahaa.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang pun... lain kali khir tak payahlah ikut...

      Delete
  9. shopping best masa hujung @ awal bulan...huwaaa...jeles dgn kak mia!!!

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. bawalah eraz... takde la boring dia di rumah aje...

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.