Sudah Lebih 1000 Entri Tahun Ini

Tuesday, December 24, 2013

Sudah Lebih 1000 Entri Tahun Ini


Wah... tak sangka pula bila belek-belek blog, rupanya sudah lebih 1000 entri tahun ini. Banyak betul. Pecah rekod ni... kalau nak dibandingkan dengan tahun-tahun sebelumnya....

2012 - 811 entri
2011 - 340 entri
2010 - 455 entri
2009 - 17 entri
2008 - 22 entri
2007 - 171 entri

Harap anda semua tidak bosan dengan blog ini. Entri yang pelbagai untuk tatapan anda.

memang suka membebel....

37 comments:

  1. Sejujurnya saya tak pernah bosan dengan blog kak Mia :D

    ReplyDelete
  2. tahniah..kak mia..kami tak bosan..kami nk lagiiii...

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi... nak lagi ekkk... tunggu tahun depan ya... kot2 ada idea baru ke.... hmmm...

      Delete
  3. wah hebat kak mia..terbaik..punyala lama suda kak mia berblog dri 2007 lagi..fuhh mesti dah macam2 bloger yg kak mia jumpa kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah asha.... macam blogger pun dah jumpa... tapi masih lagi maintain sampai sekarang... ada juga yang dah berhenti berblog.... huhuhu

      Delete
  4. kak mia rajin update entry hihi...tahniah ;)

    ReplyDelete
  5. wah lama akk berblog eh..dah 7 tahun..salute lah..hehehe..sy baru nak belajr merangkak..

    ReplyDelete
  6. wah terbaik la akak..semoga akan terus suskses

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum.. kak mia,

    wahhh.. dah byk entry yer.. mselim3 baru aje 600 lebih...

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mselim... terima kasih ya...

      Delete
  8. Tahniah Mia..dah lama blog nikan..nak masuk tujuh tahun..memang otai sangat-sangat!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ya raudzah.... mia tetap sama seperti dulu.... ;)

      Delete
  9. congrates. rajinnya update blog. semoga saya pun rajin mcm mia

    ReplyDelete
  10. Wahh tahniah Mia.. semoga menjadi contoh & inspirasi kepada yg lain.. :)

    ReplyDelete
  11. kak mia rajin update..tb xde mase la kak mia..kelam kabut rasa ;(

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak mia tahun ni banyak update guna handphone....

      Delete
  12. lama jugak MIA menulis di blog yea.....nampak ada peningkatan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kak sukma..m versi syok sendiri dan suka membebel...

      Delete
  13. salam kak mia..
    kalau ada masalah kulit muka jemput singgah entry saya
    http://akusentuhatimu.blogspot.com/2013/12/product-untuk-mengurangkan-kedut-usia.htm

    ReplyDelete
  14. Dasyatnyee. Saya tak rajin update blog. Dalam tempoh 5 tahun berblog, baru ada 1000+ entry. Haha. Kepp it up sis. :)

    ReplyDelete
  15. tahniah kak mia..rajin kak mia updates..:)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.