Conflicting Edits Error

Wednesday, January 8, 2014

Conflicting Edits Error


Pernah tak alami Conflicting Edits Error semasa membalas komen di entri blog? Mia dah beberapa kali alami ini sehinggalah pagi tadi baru nak printscreen. Selalu berlaku bila Mia guna handphone.

Hmmm... bila dah refresh balik barulah keluar kotak komen.

Sekadar ingin berkongsi, kot-kot ada yang alami perkara yang sama seperti Mia.

padahal rasanya Mia seorang sahaja yang sedang login... huhuhu...

22 comments:

  1. Pernah gak beberapa kali. Tak pasti sangat kenapa, tetapi biasanya sebab tertekan butang submit beberapa kali

    ReplyDelete
  2. kenit tak pernah kena lagi camni, cuma kenit pernah kena block dari mengomen sebab dah exceed limit hehe.

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia...pernang juga kena mcm ni..:)

    ReplyDelete
  4. conflicting error tak pernah pulak....tapi kadang kalau pakai fon mmg x keluar comment box tu..huhu

    ReplyDelete
  5. kalau kena begini nak kena baut macam mana yea...ada tak caranya....?

    ReplyDelete
  6. cik nor slalu kna mcm tu klu bw..bla refresh baru ok balik..:)

    ReplyDelete
  7. Tak pernah lagi jadi camni..btw,thanks share kak Mia :)

    ReplyDelete
  8. mungkin sebab ada dua orang tengah post komen dlm blog itu kot..sever tak boleh baca serentak.. ntah la..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.