Ranking Alexa 17.1.204

Friday, January 17, 2014

Ranking Alexa 17.1.204

Eh! Ye ke ni... macam tak percaya je... macam mimpi je... Bila tengok dua tiga kali, baru terasa betul lah. Syukur... alhamdulillah... terkini blog ini sudah berada di bawah 200 ranking Alexa Malaysia.

Teruja sekejap terus cepat-cepat printscreen untuk rekod Mia. Terima kasih kepada semua yang sudi support blog personal Mia ni...


Global Rank : 44,474
Rank in Malaysia : 196

sumber : SINI

Klik SINI untuk laporan sebelum ini.

Jemput tengok ranking Alexa blog anda dengan klik SINI dan masukkan URL blog anda ya...

 berita gembira di hari Thaipusam 2014.....

48 comments:

  1. Tahniah Kak Mia..semakin bagus tiap2 hari :D bravo..

    ReplyDelete
  2. untungnya kak mia woowww :( paan pun baru jek 500 haiyoo /pengsan/ akak mohon jemput komen entry ini http://ifharzcho.blogspot.com/2014/01/17012014.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah paan.. kak mia dah terjah entri tu..

      Delete
  3. tahiah..moga dapat naik ranking top 100 Malaysia..
    http://my-peraduan.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Satu pencapaian yang hebat. Lepas ni bawah 100 pula.

    ReplyDelete
  5. kiera punya ranking dalam Malaysia 9,234 :3 . :') . jauh betul dengan blog sis :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tu nanti.. usaha keras lagi ya kiera..

      Delete
  6. satu pencapaian yang menarik..TAHNIAH!

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. uikkk hehehe.. yang penting kak mia nak maintain je..

      Delete
  8. tahniah akak..new intake bila nak apply :P

    ReplyDelete
  9. TAHNIAH ...
    SEMAKIN MENINGKAT ...
    Blog lya masih lagi ribu riban huhuhuhu.....
    Maklumla blog ni br lg tak samaopi setahun lg pon ....

    ReplyDelete
  10. Ehehehe.. betul la tu. Everyday I checked your alexa ranks... amazing!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk hehehe.. segannya... thanks ya wafa..

      Delete
  11. alhamdulilah.. teruskan kan usaha lagi kak.. :-)

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum mia...sentiasa jadi yg terbaik...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.