Stok Air Cool Rhino

Saturday, January 4, 2014

Stok Air Cool Rhino


Badan Mia dah mula tak sedap ni dari lewat petang tadi. Sofea pun tahu Mia kurang sihat. Suami Mia belikan air badak Cool Rhino semasa bungkuskan nasi ayam untuk makan malam.

Masa Mia nak ambil gambar air Cool Rhino ni, Sofea sibuk pula nak menyelit. Nak happy kan Mama dia katanya. Terharu rasanya...

minum untuk sejukkan badan... (^_^)

29 comments:

  1. Tak perasan pulak ada iar ni.. Nanti bule try...

    ReplyDelete
  2. Ahaha comelnya Sofea. Alhamdulillah anak yg baik dan menyenangkan hihi :D
    Eh air badak huhuhuhu. Get well soon kak mia!!!! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. pandai dia hiburkan hati kak mia... tq ya...

      Delete
  3. assalamualaikum mai...skg ni mmg musim demam..kat rumah mama semuanya kena jangkitan demam bermula dari Awisy demam hari tu...

    p/s moga demam cpt kebah dr semakin teruk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama.... memang macam tu la.... tq ya..

      Delete
  4. air badak version baru ke ni..xpnah nmpk lg..huhuh

    ReplyDelete
  5. diya pun minum air ni jugak.lagi2 time panas.sejuk jee

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. ada kak... senang didapati di stesyen minyak...

      Delete
  7. moga cepat sembuh kak mia n kluarga... amalkan minum air rebusan barli atau air cincau...

    ReplyDelete
  8. kne bnyk jga diri ni..anak tu comel je pose

    ReplyDelete
  9. semoga cepat sembuh. minum air kembang semangkuk. boleh sejukkan badan.

    ReplyDelete
  10. Tak pernah pulak tengok packaging air badak yang ni..minum air masak banyak banyak juga ye :)

    ReplyDelete
  11. tak pernah pulak beli yg ni.. selalu yg cap kaki tiga tu je. :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.