Top 10 Search Keywords 6.1.2014

Tuesday, January 7, 2014

Top 10 Search Keywords 6.1.2014

Alhamdulillah, ada juga perkongsian dari blog ini yang dicari oleh pengunjung semalam. Search Keywords ialah kata kunci yang dicari dalam mana-mana enjian carian ( search engine seperti Google, Yahoo, Bing, MSN dan lain-lain lagi ) bertujuan untuk mencari maklumat yang dikehendaki. Mia paparkan printscreen Top 10 Search Keywords semalam di blog ini.


  1. 11 langkah penjimatan kerajaan
  2. doa orang teraniaya makbul
  3. pembayaran brim 2014
  4. bayaran brim 2014
  5. buku bank apa untuk penerima brim
  6. butik tudung di johor bahru
  7. cara bayaran brim 2014
  8. cara bayaran brim 3.0
  9. cara pembayaran brim 2014
  10. cara tukar wechat id
Inilah entri yang dijumpai...
Ada jugalah trafik ke blog ini dari enjin carian. Syukur sangat. Terima kasih ya.. (^_^)

mood suka...

46 comments:

  1. assalamualaikum mia...tahniah2 yer banyak tu carian nyer...:)

    ReplyDelete
  2. akak suka tgk keywords kat nuff...perkataan yg pelik2 dan lucu pun ada yg dicari..:)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. tahniah.. mmg bertepatan dgn apa yg dicari..

    ReplyDelete
  4. skrg tgh isu BR1M .. ramai lh dtg cari maklumat ^^

    ReplyDelete
  5. cara bayaran BR1M tu yang ramai orang cari.......

    ReplyDelete
  6. BR1M, BR1M. Salah seorang yg mencari tu adalah solehah.hehe :)

    ReplyDelete
  7. keyword paling hot dalam bulan ini ialah br1m.. ;-)

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. wahh... sampai terkomen 2 kali. takpe... thanks maya...

      Delete
  9. Tq kak mia...
    bagus jugak bank in terus...sebab tahun lalu br1m cik dah di luluskan..tapi sampai sekarang cik tak dapat2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 cik puan... sayang betul yang lepas tu...

      Delete
  10. wah tahniahlah....banyak keyword tersenarai dalam enjin carian google

    ReplyDelete
  11. wow..ramai search pasal BRIM kat blog akak

    ReplyDelete
  12. Yang selalu di cari tu..ada faedahnya berkongsi di blog kan :)

    ReplyDelete
  13. kita kongsi kt blog pelbagai info utk memudahkan org lain nak cari. kan kak? :)

    ReplyDelete
  14. ni lah bahananya kalau selalu update info berguna .

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.