Dah Ada Business Card

Wednesday, February 12, 2014

Dah Ada Business Card


Alhamdulillah... dah ada business card sekarang ni. Tadi petang bungkusan yang dinanti telah pun tiba. Sukanya. Kali pertama ada business card untuk blog sendiri.

Mia memang suka design yang simple macam ini. Puas hati bila belek lama-lama. Siap ada UV spot gitu.

Terima kasih banyak pada seorang blogger baru, Wafa yang sudi realisasikan business card ini. Mia tempah dengan dia sebanyak 500pcs. Selesa dan senang berurusan dan berbicara dengan Wafa.

sweet sangat... i'm lovin it...

Entri berkaitan :

61 comments:

  1. tahniah! nanti popular mcm mia sy pun nak buat biz card gak!

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah... I'm glad that you like it... even though it is really simple :D. It's an honor and really my pleasure to be able to do something for you... (you help me a lot in a way with my blogging activity).

    ReplyDelete
    Replies
    1. it'ok wafa... memang cantik ni... terima kasih banyak2 tau... mia suka sangat...

      Delete
  3. ni yang tak sabar nak exchange card ni..hehe..cantik dah siap semua kan.

    ReplyDelete
  4. Memang penting kak benda nie... Saya pun dalam proses buat kad bisnes nie...

    ReplyDelete
  5. wah..satu langkah ke arah kejayaan. good luck Mia

    ReplyDelete
  6. Wah semakin maju, kreatif dan innovatif. Semoga terus maju jaya dalam dunia maya.

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. boleh... shida.. nanti bagi address, kak mia poskan...

      Delete
  8. Replies
    1. boleh... nanti bagi address kat inbox fanpage mia ya...

      Delete
  9. bestnya ada namecard...teringin nak buat jugak..

    ReplyDelete
  10. wahh tahnia2 kak mia..seronoknya dah ada identiti

    ReplyDelete
  11. wahh..dah siap..nnt nak satu boleh..?? hehehe.. :-)

    ReplyDelete
  12. tahniah Mia.....minta satu kad boleh....hihi

    ReplyDelete
  13. Tahniah ya, dah ada business card untuk blog ni. Biasanya yang simple tu yang nampak cantik.

    ReplyDelete
  14. Nak satu kak mia. hihi saya belum berduit nak buat kad. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti inbox kat fanpage kak mia... kak mia akan poskan..

      Delete
  15. Salam Kak Mia .. apa lagi .. spread out la kat Nat! ^^

    ReplyDelete
  16. Teringin nak exchange dengan sis :'D .. Tapi malangnya kiera sendiri takde business card. huhuk :'/

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum mia...mmg terbaik la...:)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.