Baru Mula Guna Ini

Friday, March 14, 2014

Baru Mula Guna Ini


Mia baru guna produk penjagaan rambut ini minggu ini. Biasalah wanita macam Mia ini sering alami rambut gugur apatah lagi kalau berambut panjang makin banyaklah yang gugur.

Nak cerita panjang pun masih baru guna lagi. Harap serasi dengan produk Nutri M Anti Hair Loss Regimen ini...

akan buat review nanti...

35 comments:

  1. sama lah.diya pun msalah rmbut gugur jugak.tapi pkai dove

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo takpe diya... tapi yang ini macam tradisional skit.. setakat ni ok..

      Delete
  2. Assalamualaikum Kak Mia...singgah lagi sebelum tidur...tercari2 juga produk penjagaan untuk rambut kering dan gugur...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam diana... ooo elok benarlah tu...

      Delete
  3. Setuju kak mia..rambut PC pun gugur..lagilah bila guna sikat yang rapat dan halus matanya..

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Harganya ada tertera kat brochure dalam gambar yang mia snap tu...

      Delete
    2. ok thanks Mia....buat review MIA.....

      Delete
  5. dah guna.. setelah tukar pelbagai shampoo, yg ini paling berkesan! tak sampai sebulan, rambut gugur dah kurang. :)

    ReplyDelete
  6. Wah produk hasil Dari orang melayu rupanya....harga pun murah...yang penting mujarab Dan dapat atasi masaalah keguguran Rambut....Selamat Mencuba..!!!!

    ReplyDelete
  7. salam pagi kak mia,nanti bgtau resultnya kak...kita nak cari jugak sbb rambut gugur dan cepat oily..tapi lpas guna ephyra rambut tak banyak gugur...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam ida.. yang ni khas untuk penjagaan rambut secara tradisional... setakat ni memuaskan...

      Delete
  8. Qila pun bila sikat habis banyak gugur T_T

    ReplyDelete
  9. Rambut mudah gugur dan putus sebab kurang zinc dalam badan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. semakin tambah usia.. macam ni la... huhuhu

      Delete
  10. Rawatan tradisional... Basuh dgn air ramasan pucuk bunga raya.. Rmbut lembut dan lebat . Insha Allah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh bagus ni maria.. nanti mia nak cuba juga la..

      Delete
  11. sokong barang keluaran tempatan..terbaik kak..!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya... sesamalah kita bantu kaum melayu kita berniaga...

      Delete
  12. lya pun ada alami rambut gugur..nnt akak buatla reviewnya ya

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum mia...bagus juga benda ni...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.