Giveaway SlimFast Diet : Preview Dan Hadiah Giveaway

Saturday, March 1, 2014

Giveaway SlimFast Diet : Preview Dan Hadiah Giveaway

Giveaway SlimFast Diet : Preview Dan Hadiah Giveaway

My Beauty Herbs telah bertapak di industri kesihatan dan kecantikan sejak tahun 2012 di mana penggunanya telah mencecah seramai lebih 100,000 orang. Produk yang ingin di sponsor ialah SlimFast Diet, produk kurus yang berkesan sememangnya amat dikenali dengan kehebatannya melangsingkan badan juga mendapatkan semula berat badan idaman. Ramai telah mendapat kesan positif yang mengkagumkan.

Buat pertama kalinya, My Beauty Herbs ingin menjalinkan kerjasama dengan Mia dalam menganjurkan Giveaway SlimFast Diet pada bulan Mac dan April 2014. Wow.. Mia rasa macam tidak percaya dan terima kasih banyak-banyak ya....

Giveaway ini terbuka kepada semua blogger berumur melebihi 18 tahun, tidak kira lelaki atau perempuan yang ingin kurus, kurangkan buncit di perut dan juga lemak-lemak tepu yang berlebihan. Siapa nak cuba untuk minum produk ini selama 10 hari? Adakah anda sanggup menyahut cabaran ini? Eh! Tak percaya ke? Dalam 10 hari dah nampak perubahan.. ada yang perut dah kempis dan juga dapat turunkan 1-5 kg berat badan.

Dalam Giveaway ini, hanya 40 orang blogger yang layak akan dipilih menerima produk SlimFast Diet untuk diminum selama 10 hari mengikut panduan yang telah diberikan. Kemudian, akan diminta untuk membuat entri review produk ini berdasarkan pengalaman semasa minum produk SlimFast Diet. Selepas siap dan hantar link URL, screenshot entri penyertaan anda akan dimasukkan ke dalam fanpage My Beauty Herbs. Sila promote gambar entri penyertaan anda untuk dapatkan LIKE yang tertinggi.

Entri-entri yang dijadualkan untuk menjayakan Giveaway ini :

Blogger-blogger yang berminat menyertai giveaway ini dikehendaki mengisi borang online yang akan dibuka selama 5 hari. Sila ikuti segala syarat-syarat yang akan dinyatakan dalam entri ini dan kemudian jawablah dengan tenang dan jujur soalan-soalan yang diberikan bagi memudahkan proses pemilihan.

40 orang blogger yang berjaya dalam sesi pemilihan pertama oleh pihak My Beauty Herbs akan diumumkan pada 10 Mac 2014 melalui entri ini dan produk SlimFast Diet akan dihantar kepada mereka. Bagi blogger yang mempunyai berat melebihi 75kg, akan menerima 2 kotak SlimFast Diet. Manakala yang kurang daripada 75kg, akan menerima 1 kotak SlimFast Diet. Semuanya harus diminum selama 10 hari. Blogger dikehendaki juga untuk berikan komitmen sepenuhnya dalam menjayakan giveaway ini.

Ini adalah fasa di mana 40 orang blogger yang berjaya terpilih akan minum dan alami sendiri perubahan dengan SlimFast Diet. Cabaran 10 hari buat mereka. Setiap perubahan haruslah dicoretkan dan dinyatakan dalam entri review. Entri review yang dibuat hendaklah mengikut syarat-syarat yang akan dinyatakan dalam entri ini. URL link entri review hendaklah dihantar ke ruangan komen entri ini.

Entri ini akan mengumumkan sudah tiba masanya untuk mempromosikan screenshot entri review 40 orang blogger di fanpage My Beauty Herbs. Sila dapatkan LIKE yang tertinggi sehingga 18 April 2014. Dapatkan sokongan sepenuhnya daripada ahli keluarga dan rakan-rakan.

Pemenang akan dipilih oleh pihak My Beauty Herbs sendiri berdasarkan beberapa faktor berikut :
  1. Entri penyertaan yang berkualiti, kreatif dan menarik
  2. Memasukkan gambar bersama produk SlimFast Diet dengan cara yang kreatif
  3. Screenshot entri review di fanpage My Beauty Herbs mendapat LIKE yang tertinggi
  4. Artikel entri penyertaan hendaklah 100% karangan sendiri dan bukan diciplak dari mana-mana

Hadiah Yang Ditawarkan :
Daripada 40 orang blogger, hanya 10 orang pemenang yang dicari dan akan menerima hadiah berikut :

Tempat Ke 1 :
Wang tunai RM200 + 3 kotak SlimFast Diet

Tempat Ke 2 :
Wang tunai RM150 + 3 kotak SlimFast Diet

Tempat Ke 3 :
Wang tunai RM100 + 3 kotak SlimFast Diet

Tempat Ke 4 hingga 10 :
3 kotak SlimFast Diet

Bagaimana? Menarik, kan? Nak join tak? Jangan lupa nantikan permulaan giveaway ini pada 3 Mac 2014.

support Mia ya nanti...

74 comments:

  1. Assalammualaikum...kak mia,

    macam menarik aje... hadiah nyer pun menarik... mesti ramai penyertaan nie..

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam... harap2 macam tu la.. tq ya mselim.

      Delete
  2. wah bez2 hadiahnya kak mia. tapi yumida x dpt join. bulan mac ni bercuti di jakarta n thailand. huhu...jeles nengok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai tak bestnya yumida takde.. takpe dear... selamat bercuti ya..

      Delete
  3. Alamak.. Sy nak naikkan berat bdn pula...sbb dh kurus sgt... Hehe...

    Apa2 pun.. All the best kak mia..

    ReplyDelete
  4. kalau yg takde blog boleh join tak? nak suruh en suami join. hihi. sy dah kurus kering mmg tak layak la. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh faiz.... husben faiz yang minum. Yang penting masa review tu tulislah pengalaman husben minum slimfast diet selama 10 hari. Ceritakan sebelum dan selepas ya...

      Nanti inform sapa yang minum masa isi borang online nanti... sebab nak tahu tinggi dan berat...

      Delete
  5. Saya 101kg memang layak dapat 2kotak huhuhu

    ReplyDelete
  6. best ni, shad nak bagi mak try lah.. kalau dapat lah 40 peserta yg bertuah tu.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh aje shad... nanyi wat entri review tentang perubahan mak shad ya.

      Jangan lupa nanti inform kat borang online mak shad yang minum...

      Delete
  7. bunyinye macam sy layak. haha.. kene tunggu 3 mac ni. semangat nih

    ReplyDelete
  8. Wah, nak join.... Nak dapatkan slimfast. nak kurus cepat ... Hihihihihi
    Lepas salin berat badan menaik, sekarang dah susah nak kurus. Hope de rezeki :'D

    ReplyDelete
    Replies
    1. elok sangat lah tu... sesuai benar. nanti join ya...

      Delete
  9. Do the best kak mia :) harap harap akak ada luck hehe

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum kak mia, hehe ibu mengandung boleh ke join? alamakk dah terjoin baru nak tanya. kihkihkihhh ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam sheila... minta maaf ya... walaupun ia tidak akan mengakibatkan kecacatan pada bayi tp ia tak bagus untuk ibu mengandung. Takpe... mungkin lepas bersalin nanti boleh join giveaway yang akan datang.

      # sebab itu, kak mia tanya kat fb tadi... sebab sheila kan pregnant...

      Delete
  11. Assalamualaikum Kak Mia...bestnyerr GA ni..hadiah pun dia pun cukup lumayan...semoga berjaya Kak Mia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam diana... terima kasih ya...

      Delete
  12. hadiah menarik..tpi lya slim rasanya tak layak la :D

    ReplyDelete
  13. sy join kak GA ini..,sy ingin mencuba utk kurus... :-)

    ReplyDelete
  14. dah join kak mia, walaupun badan xberapa nak gemuk, tapi berat badan still meningkat

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum mia...menarik2 ni...:)

    ReplyDelete
  16. Hai kak mia..menarik la..baru taw bile bace entry ni tadi ;)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.