Mengajar Protege di KLCC

Sunday, March 9, 2014

Mengajar Protege di KLCC



Hah... nampak tu... Mia sedang lepak dengan Farah, Sally dan Ainim kat KLCC malam tadi sambil memberi tunjukajar untuk tugasan-tugasan seterusnya. Selepas habis event SBB2014, kami pergi ke KLCC.

Rasa puas betul nak ajar satu-persatu di depan mata. Cepat dan jelas. Mudah nak faham.

Dah selesai belajar, mulalah kami berborak-borak. Cerita itu... cerita ini.. mesralah katakan.

Hmmm... dah bincang-bincang untuk mengambil 2 orang protege lelaki nanti. Sekarang sedang mencari calonnya.

semalam yang sibuk....

40 comments:

  1. semalam memang hari yang sangat sibuk!!! thank you kak mia for teaching us... thank you so much... Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  2. Wah.. Syok dpat jumpe cikgu direct kan..

    ReplyDelete
  3. waa... ada lagi protege yg bakal dpt tunjuk ajar dr kak mia...

    ReplyDelete
  4. Assalam,
    tentu banyak ilmu yang di curahkan olih cik gu ...tahniah kalian.

    Salam ziarah dari bunda...

    ReplyDelete
  5. bestnyee dpt jumpe face to face kwan2 alam maya nie kan.. huhu..

    ReplyDelete
  6. Memg seronok bila dpr bersua Borak mcm2

    ReplyDelete
  7. Wah... sempat berkumpul... :D btw.. Eraz tak ada? Atau lady's night saja hahahaha?

    ReplyDelete
    Replies
    1. eraz kat kelantan... tak dapat turun KL... huhuhu

      Delete
    2. Ooo, patutlah dia post entri pasal nasi tumpang.

      Delete
    3. Tak dapat nak join.. Kebetulan juga kerja dan ada majlis tahlil arwah bapa mertua..

      Delete
  8. Jelesnya dgn SBB semalam, xdpt dtg sbb tiada teman g sna.

    ReplyDelete
  9. Bestnya dapat jadi protege kak Mia ni .. ^_^

    ReplyDelete
  10. Layak ke saya jadi protege kak Mia? Agak mustahil saya menjadi orangnya memandangkan saya bukannya orang yang dikenali...

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum kak mia..bertuah para protege dapat mentor seperti kak mia..

    ReplyDelete
  12. Great, which guys will be the lucky protege?

    ReplyDelete
  13. nak cari 2 protege lagi? huhu.. sape la yang bertuah tu..

    ReplyDelete
  14. wah..bagus nya cikgu MIa...untung sape yg jadi protege...

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum Kak Mia...bestnya dapat berborak dan menimbah ilmu dengan mentor seperti Kak Mia...sapelah 2 orang protege lelaki yang bertuah tu..

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah... semoga dpt mencapai matlamat.. :)

    ReplyDelete
  17. hahaha...seronok! belajar kat depan mata lagi senang masuk dalam otak..absorb! :P

    ReplyDelete
  18. bestnya....sempat lagi mengajar kan kak...terbaik..

    ReplyDelete
  19. protege lelaki..?? ada borang lebih tak kak..?? nak apply..hehehe

    ReplyDelete
  20. assalamualaikum mia...wah siapakah blogger lelaki yg bertuah tu nanti...:)

    ReplyDelete
  21. macam x cukup corumn jer kan...SA nak join tp dah letih sgt and terpaksa balik Seremban kan...next time nak lepak2 lagi ngan Mia and suami...you are the best....

    ReplyDelete
  22. Seronoknya dapat belajar.Plus,sembang² :)

    ReplyDelete
  23. Wah wah
    Macamana nak join lepak2 ni? Farah pun ada, Sally too :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.