Menginap Di Premiera Hotel Kuala Lumpur

Sunday, March 16, 2014

Menginap Di Premiera Hotel Kuala Lumpur

Baru sahaja sampai Kuala Lumpur dan terus check-in di Premiera Hotel, Jalan Tuanku Abdul Rahman. Menginap satu malam sahaja. Lokasinya antara Maju Junction dan Kompleks Pertama. Dekat sangat dengan SOGO ni.

Mia berdua dengan Lela. Esok ada kursus kat Wisma Tani, Putrajaya.








 bilik superior hotel yang sangat selesa dan luas serta internet wi-fi yang laju....

24 comments:

  1. assalamualaikum mia...wah bestnya dpt menginap di sini...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama.... memang best dok sini...

      Delete
  2. Replies
    1. dalam 25+.++ siap dengan breakfast untuk 2 orang..

      Delete
  3. Assalammualaikum... kak mia,

    mesti mahal hotel nie kan,,

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mselim... memang agak mahal hotel ni..

      Delete
  4. boleh la shopping dah tu.. dkt dgn SOGO dah kak.. ^_^

    ReplyDelete
  5. Semalam berapa ye sis ?

    Ikhlas,
    profhariz.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. untuk bilik superior ini... dalam dua ratus lima puluh lebih... cam tu la.. siap dengan 2 breakfast..

      Delete
  6. best kan kalau pergi kursus dapat tido kat hotel. hihihi
    sambil menyelam minum air bak kata orang :)

    ReplyDelete
  7. Kenapa tak pilih Hotel kat putrajaya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat sana tak best la.. kat sini macam2 ada...

      Delete
  8. bagusnya iron dlm bilik... takyah minta2 lagi dah

    ReplyDelete
  9. Hotel untuk kaki shopping di sogo dan jalan tar

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum Kak Mia...best rasanya kalau menginap kat satu hotel tu yang internet wifinya laju jer..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.