My Look For Today @ Saloma Bistro KL

Saturday, March 8, 2014

My Look For Today @ Saloma Bistro KL

Hmmm... segan nak update entri ini..... my look for today. Agak retis sedikit.... Ketika ini Mia sedang menghadiri event Sepetang Bersama Blogger dan Yeos 2014. Banyak dan sakan betul bergambar...

Mia tempek 2 gambar ini dulu ya....

sweet pose dari Mia

hijrah dress dan shawl

Nantikan update tentang event ini ya nanti...

live update blog jap dari Saloma Bistro Kuala Lumpur dengan Samsung Galaxy Note 3....

40 comments:

  1. As salam Mia, cantiknya...nampak sangat anggun. Great!

    ReplyDelete
  2. Anggun bergaya....hehe... Akak sempoi je...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan salam singgah sabtu Kak Mia...wahh..sekali sekala bergaya cantik dan anggun Kak Mia ni..dress dan shawl pun lawa...

    ReplyDelete
  4. Ada retiss sebenar ke yang hadir? nanti tertukar plak.

    ReplyDelete
  5. amboii.. retisnya kak mia. cantikkk sangattt.. :DD

    ReplyDelete
  6. Salam kak mia, wah nampak lain lah..huhu...cantik ^^...

    ReplyDelete
  7. look different Mia.....berubah wajah.........

    ReplyDelete
  8. Hhahahaha cantik...... (baju tu)... enjoy yourself k... and memang nampak macam artis jugak posing tu... ehehe

    ReplyDelete
  9. Wahh..meletop kak mia..anggun gitu.. :)

    ReplyDelete
  10. Wah. Terkejut beruk qila tengok hihihi <3
    Sangat cantik!!! <333
    piwitttt hihihi

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum mia...wah mmg mcm retis la sweet...;)

    ReplyDelete
  12. wahh.. mmg nampak mcm retis kak.. ^_^

    ReplyDelete
  13. Terbaik.. tp sayang tak berkesempatan nak bergambar lah... ralat pulak rasanya..

    ReplyDelete
  14. gila tak perasan kak mia masa akak post gambar nie..huhuh...cantik dan lain dari penampilan2 biasa...suka2

    ReplyDelete
  15. nasib bella pindah meja 19.. meja bertuah. mostly semua dpt cabutan bertuah, and hubby akak dpt ipad mini =) jeloss. ehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.... lucky no 19... syukur...

      Delete
  16. lain drpd yg biasa..memang cantik la kak mia

    ReplyDelete
  17. next year kalau ada leh duk semeja lagi kan.....mana tau masing2 semua dapat gadjet lain plak...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.