Penampilan Mia di SBB2014

Tuesday, March 11, 2014

Penampilan Mia di SBB2014

Pertama kalinya Mia nak ucapkan ribuan terima kasih kepada HijrahCouture.com yang telah sponsor pakaian hijrah dress dan shawl untuk menghadiri event Sepetang Bersama Blogger dan Yeo's 2014 (SBB2014) pada 8 Mac 2014 di Saloma Bistro Kuala Lumpur.

Hijrah dress yang dipakai tersangatlah selesa dan Mia bebas bergerak ke mana sahaja dengan fabriknya yang sangat lembut. Puas hati betul bila memakainya. Penampilan Mia kali ini agak berbeza apabila di make up kan oleh Mua Syah untuk event ini. Alhamdulillah...

Jom tengok...







Kalau nak tengok hijrah dress yang lain.... mana lah tahu kot-kot berkenan ke... jom kita cuci-cuci mata kat HijrahCouture.com




Hijrah Couture | Fz Hijrah Sdn Bhd
Lot 146, Tingkat 1
Kompleks PKNS Shah Alam
Tel : 019-7586027

tradisional... kontemporari... elegan..

110 comments:

  1. lain sangat ...nampak muka mia ni..cantik

    ReplyDelete
  2. serious acik terkejut tengok mia.. lain betul.. comel tu hahaha

    ReplyDelete
  3. so beautifull la kak mia..suka warna

    ReplyDelete
  4. huhu.. cam mana la paly leh terlupa nak pegi tegur kak mia... sob3..

    ReplyDelete
  5. Wa... retis tahap diva dan super midelling dah ni.... tahniah Mia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. *modelling. Thanks Mia sudi bergambar dgn akak haritu

      Delete
    2. Ephyra serlahkan kejelitaan sebenar anda.....memang kenakan slogan Ephyra..kak ieta

      Delete
    3. thanks ya kak ieta... sudi datang ke meja mia..

      Delete
  6. uiks..tetiba terselit kat blkg Mia...apapun Mia gojes sepanjang majlis tu...siap ada mekap retis lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...AS, kena you sign model release form dulu baru mia boleh publish gambar ni ahaks... hahahahaha... :D
      cer cehck out... kut dia boleh bayar royalty hahahaha...

      Delete
  7. ehem2, kak mia kredit kat photographer tak der...ahaksss..saja jer kan tetiba nak menyelit kannn??? ekekekeke... tak adalah gurau2, anyway you look gojes kak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooooo ni la official photog nyer hahahaahha... bukan main lagi... :D

      Delete
    2. bukan setakat driver jer bakat dia rupanya hahahaha

      Delete
    3. apa2 pun thanks ya farah.... banyak bantu kak mia aritu..

      Delete
    4. uikkk wafa... macam2 bakat dia tu....

      Delete
  8. omaaiii. cantiknya kak mia! gojes sangat2. macam bukan kak mia pula ;)
    #biar betul itu kak mia? cantik! :)

    ReplyDelete
  9. Ai is jeles because my mentor is so gojesss! hahahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Later u will gojes too....huhuhu...kena slim dulu...

      Delete
  10. Alahaiii...comeynya Mia. Memang nampak lain tau...

    ReplyDelete
  11. You look different. So flawless..Cantik make up dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. rdz z... flawless tu sebab ephyra... :) jangan tak tau ya... huhuhuhu...

      Delete
    2. Ephyra "Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda" lebih sihat Dan bertenaga.

      Delete
    3. En Ismail... Ephyra kena buat dua slogan... satu untuk perempuan , satu untuk lelaki... "Kekalkan Kelelakian Sebenar Anda"... ker macamana ker.. :D

      Delete
  12. Honestly... u look awesome!!! mungkin sebab jarang tengok u dress up jugak kan... and another thing the make up pun sangat OK... I like that type of make up approach... Kalau nak amik gambar pon senang...dah tak payah touch up gila-gila nak bagi nampak lawa... hahahaahha... cuma mungkin pembayang mata dan pipi terlalu mild... ehehehe... (macam bagus pulak komen)...
    p/s : based on experience as wedding photog long time ago hahahahaha... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhh.. thanks ya wafa... ai is touching sangat2 ni..

      Delete
  13. As salam... nice la dress.. cantikkk ...! ^___^

    ReplyDelete
  14. penampilan yang lain dari biasa kak...sweet sangat..

    ReplyDelete
  15. gojes nye siap mekap retis.. kaler baju tu nice.. mekap pon simple jek.. solekan tang mata tu lawa.. mcm nak tido jek.. kuyu-kuyu.. :)

    ReplyDelete
  16. Subhanallah...cantiknya kak mia...lain sangat penampilan kak mia...^_^

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum mia...cantik bergaya la...:)

    ReplyDelete
  18. sesekali bergaya lebih cantik dari biasa.. ;)

    ReplyDelete
  19. assalamualaikum...wah cantiknya mia...:)

    ReplyDelete
  20. cantek sangat make up.
    baju pun cantek. :)

    ReplyDelete
  21. wahh lepas makeup apa semua dah bertukar jadi cam artis dah..hehe..meletopp

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum kak mia, sheila tengok kat insta akak memang terkejut sangat. kiut gila kak mia.. hehee sheila singgah sini sambil klik tabung nuff kak mia ~~~

    ReplyDelete
  23. kak miaaaa sgt cantik taaaaaau during SBB! tak sempat jumpaa akak personally , nmpk dr jauh je sobsssss

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala.. nape tak datang ke meja kak mia aritu.... huhuhuh

      Delete
  24. Hi kak miaaaaaa qila sangat speechless ok. Who's that chinese looking girl. Girl ok!!! Hihihihi. You look so pwetyy and young and aaaaaaaaa comel lah hhihihihi. Congrats kak miaaaaaaa alhamdulillah kak mia makin cun melecun hikhik <33

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhh... touching ni kak mia.. tq ya qilah..

      Delete
  25. Assalamualaikum Kak Mia...sweet dan comel Kak Mia bila sekali sekala bergaya...suka tengok Kak Mia pakai dress dan shawl pun padan dengan dress yang Kak Mia gayakan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam diana... terima kasih ya...

      Delete
  26. Pergh! Comel and elegen yer kak Mia .....
    Cantik sangat2 ,.. ^_____________^
    Best ya pergi sbb , kiera tak dapat join . Huhuk...

    ReplyDelete
  27. Gojes...flawsless terserlah penampilan....Nie buat Abg bertambah sayang...gojes.

    ReplyDelete
  28. kakmia... cantik! nampak lain......

    ReplyDelete
  29. Kak mia nampak lain laaa. cantikk sesangatt. di padankan lagi dengan baju kalerr biru . i loikee :DD

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.