Rezeki Dari SBB2014

Monday, March 10, 2014

Rezeki Dari SBB2014


Alhamdulillah rezeki dari event Sepetang Bersama Blogger dan Yeo's di Saloma Bistro Kuala Lumpur tempohari. Meja kami nombor 19, betul-betul bertuah majoriti blogger yang duduk semeja, nama naik untuk cabutan bertuah.

Hadiah yang diterima ialah ipad mini, webhosting serverfreak (elite), buku rahsia jutawan rumah lelong, penginapan percuma 2 hari 1 malam di KLCC Stay (park view service apartment).

Syukur sangat.... terima kasih diucapkan kepada team Denaihati yang menganjurkan event ini dan juga para sponsor.

sedang dalam perjalanan pulang Johor...

47 comments:

  1. tahniah kak....alhamdulillah...rezeki..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak mia, taniah ye. murah rezeki akak sekeluarga. hehee ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam sheila... alhamdulillah...

      Delete
  3. meja no 19 memang bertuah habis.. ada jer wakil meja yang naik turun pentas.. hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah... ada rezeki kami kat sbb2014...

      Delete
  4. hehehe...yeay! alhamdulillah...kita mmg ada luck la hari tu :D

    ReplyDelete
  5. sama la ipad mini kita kak..tahniah kak mia btl bertuah

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah asha... boleh jadi geng ni...

      Delete
  6. wah sapu bersih ye... anyway congrats..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah cik lily... tak perasan masa sbb2014. dok meja mana?

      Delete
  7. Tahniah, hati2 dalam perjalanan tu yer.

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum mia...tahniah2 mia..

    ReplyDelete
  9. Tahniah.. Mia Liana gorges sangat haritu :)

    ReplyDelete
  10. Ni baru dikatakan betul-betul murah rezeki... haaaa... teringat lagi Mia punya nawaitu atas kerja-kerja yang Mia buat... kan?
    Tapi yang best dapat menginap kat KLCC Stay park tu... aduiii... dengan kolam dia yang cantik... dengan taman bunga kat atas bangunan ... hmmm... Memang bertuah lah Mia... Enjoy yourself :D

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum dan salam singgah petang Kak Mia...tahniah Diana ucapkan...murah rezeki Kak Mia..

    ReplyDelete
  12. Wow..tahniah...bestnya...Alhamdulillah rezeki kak mia..

    ReplyDelete
  13. Tahniah Kak.. Bukan senang nak dapat iPad tu.. Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  14. tahniah Mialiana..rezeki duduk di table 19 kan....

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah syukur sangat. Tahniah kepada semua table 19

    ReplyDelete
  16. tumpang gembira untuk semua yang dapat hadiah

    ReplyDelete
  17. Wahh.. lupa pulak nak ucakkan tahniah hari tu... Tahniah Mia.. :)

    ReplyDelete
  18. rezeki kak mia and husband..Alhamdulillah :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.