Hotel Silka Johor Bahru : Menu Makan Malam Hari Pertama

Saturday, March 22, 2014

Hotel Silka Johor Bahru : Menu Makan Malam Hari Pertama

Wahhh... bersambung lagi kisah Mia sekeluarga di Hotel Silka Johor Bahru. Cerita bab makan malam hari pertama, Jumaat 21 Mac 2014.

Jom kita tengok menu makan malam kami malam tadi...




Oxtail asam pedas... menu yang terbaik dan sedap di sini. Siap tambah 2 kali kuahnya. Kalau suka makan asam pedas, wajib cuba menu ini. Kaw-kaw punya.

chicken wing n fries

bruschetta tomato

brocolli n mushroom

omellete

makan time

alhamdulillah

Memang sedap... sambil makan sambil dengar live band. Terhibur...

rugi kalau tak cuba rasa oxtail asam pedas... Mia kasi 5 bintang....

28 comments:

  1. makan xde pantang2 ye Mia... serius mmg rugi kalau tak jamah !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala.... makan je PCL... lepas habis bercuti kena diet balik... huhuhu

      Delete
  2. uuuuuuuuhhh.... memang mengancam... oxtail buat asam pedas waaaa... and brocolli..hmmm my favourite... OMG... cuti sekolah ni kerja makan jer la aku.. bini kat rumah hari-hari hahahahahaha... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh seronoknya wafa... mesti wife masak yang sedap2 tu...

      Delete
  3. assalamualaikum mia..wah sedapnya...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... memang sedap ni...

      Delete
  4. as'salam,
    alhamdulillah, nampak makanan2 tu, buat kecur liur je..

    ReplyDelete
  5. Wah...asam pedas memang favorite saya sejak dulu lagi. Alhamdulillah malaysia mewah dengan makanan.

    ReplyDelete
  6. Haha...dengar lagu masa makan memang leh tenangkan jiwa..hahaha

    ReplyDelete
  7. nampak menyelerakan chicken wing n fries dan juga bruschetta tomato tuuu...terliur pulak..hahaha

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum Kak Mia..wahh...semua makanan nampak sedap dan menyelerakan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam diana.... memang sedap2 belaka semuanya..

      Delete
  9. tengok kuah asam pedas yang pekat tu buat kecur air liur..confirm sedap!

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.