SlimFast Diet : Informasi Penggunaan Dan Kesan Yang Dialami

Friday, March 21, 2014

SlimFast Diet : Informasi Penggunaan Dan Kesan Yang Dialami

Di sini Mia ingin kongsikan maklumat yang amat berguna buat pengguna SlimFast Diet dari pengasas produknya, Puan Normey. Adalah digalakkan agar anda semua dapat mengikuti langkah dan cara yang betul semasa minum produk SlimFast Diet untuk kuruskan badan dengan cepat dan lebih berkesan.


Ini merupakan informasi penggunaan SlimFast Diet (SFD). Minum 2x sehari jika berat melebihi 75kg. Apabila berat mencecah 75kg dan kebawah sila kekalkan minum 1x sehari. Minum secara konsisten setiap hari.

Untuk penurunan perut buncit atau menggeleber, produk SlimFast Diet dari My Beauty Herbs jawapannya. SFD akan menyingkirkan toksin punca masalah tu dan merawat dan mengembalikan berat dan menganjalkan tubuh seperti pengguna lain alami.

Kesan yang dialami
Dalam tempoh seminggu, toksin akan disingkirkan. Akan ada tindakbalas menggesa pembuangan selepas 5-7 jam pengambilan minum SFD. Pada masa ini perlulah sabar kerana hasilnya selepas 10 hari memang menakjubkan.

Selepas itu rawatan berterusan di kawasan-kawasan bermasalah. Hasilnya 10 hari berat badan semakin turun, perut dan tempat-tempat berlemak akan lebih firm.

Dengan sendirinya, kita boleh rasa perut lebih kecil/kempis selepas beberapa jam dan berat akan turun selepas 10 hari. Bagi yang mendapat hasil yang tepat, sila ambil ukuran dan berat sebelum dan selepas 10 hari.

Cara Minum
1 kotak SFD (10 sachet) = 10x minum.
Minum 15 minit sebelum makan. Shake dengan 250ml air suam 250ml. Rasanya sedap dengan kordial Rasberry.

Untuk mendapatkan kesan yang lebih bagus, sila teruskan pengambilan SFD selama sebulan.

Nota penting
Janji kena disiplin minum setiap hari dan minum air kosong 3 liter ke atas. Aktiviti dan pemakanan seharian boleh macam biasa. Tiada pantang larang untuk melihat keberkesanan SFD. SFD dibuat dari produk alami dan 100% organik.

Bagi ibu menyusu pula, perlu minum air kosong sampai 3 liter setiap hari agar tiada kesan pada bayi yang disusukan. Jika tidak ditakuti akan memberi kesan kepada bayi.

Semoga anda semua berjaya mengembalikan berat badan yang ideal atau dapat mengempiskan perut dengan jayanya.

jom minum SlimFast Diet...

47 comments:

  1. Owh... Bgus ni.. Blh sy suggest kt kengkwn yg nk menyusu tp nk kuruskn bdn ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh maria tapi kena lebihkan minum air kosong sampai 3 liter.

      Delete
  2. Drink 3 litre of water daily. That's good!

    ReplyDelete
  3. salam kak mia. berapa ye harga slimfast ni? minta akak emel detail pd sya. fathiyahselamat@yahoo.com. tq kak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo tgk pada kotak x silap sy RM45 ada 10sachet

      Delete
    2. wsalam.. fathiyah. kak mia dah emelkan.

      Delete
    3. terima kasih mama safiy arfan... tolong reply kan dulu....

      Delete
  4. rasanya mmg sedap .. hubby ckp lh ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah yana... suami kak mia pun cakap macam tu...

      Delete
  5. SInggah sini :)

    Jemput singgah blog saya awksweetgitu.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. assalammualaikum..

    kak,boleh x PM harge ke beedinghrt3@gmail.com
    tq kak..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam.. kak mia dah emelkan tapi ada error emel ain tu... ada emel lain tak?

      Delete
  7. selamat pagi
    pagi nie lambat singgah
    baru lepas assembly

    ReplyDelete
  8. so far semua buat...kecuali g exercise..hahaha -____-

    ReplyDelete
    Replies
    1. samer ler kiter.. itu yg malas tu.. ^_^

      Delete
    2. amboi sally... aritu janji nak exercise... huhuhu

      Delete
    3. mycherita... uikkk kena rajin.... barulah slim lepas ni...

      Delete
  9. Terima kasih informasinya kak Mia.... :D

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum mia...yer la bila minum ni berat badan cpt turun...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... memang betul tu...

      Delete
  11. Replies
    1. harap pcl pun dapat rasai kehebatan sfd ni... tak sabar mia nak tengok resultnya...

      Delete
  12. alhamdulillah :D qila dah 5 hariiiiii memang best rasa tenang je hihihi.
    Betul :D Perut memang kempis dah hihihihihi <3333
    yahooo!! Hehehehe.
    Thanks kak miaaaa :D qila kurang minum air sikit ish. Kena disiplin hehe :D
    thanks kak miaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. waahhh bestnya... perut dah kempis.. sama2 ya qilah..

      Delete
  13. Assalamualaikum Kak Mia...wahh...bagus informasi yang Kak Mia kongsikan mengenai slimfast diet ni...semoga semua berjaya mendapatkan berat badan yang ideal...yang penting kena ikut cara minum dan peraturan lainnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam diana. memang cara inilah yang terbaik untuk dapat kesan dengan cepat. tq dear...

      Delete
  14. kinah dah minum aritu, memang membuang saja. tapi minum ari cuti. ari kerja macam payah sikitla kak mia huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmm... memang macam tu. nanti buat review ya..

      Delete
  15. kena byk minum air.. xkesah apa2 produk yg kita nk amik, msti air putih pun rajin minum setiap hari.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang betul tu... air mesti banyak diminum..

      Delete
  16. Kalau nak dapat hasil yang terbaik memang kena disiplin ikut rules :)

    ReplyDelete
  17. Replies
    1. boleh order di http://www.mybeautyherbs.com.my

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.