Workstation Mia

Tuesday, March 4, 2014

Workstation Mia


Inilah rupa workstation Mia di pejabat. Sejak kawasan Unit ICT dikecilkan sedikit, baru hari Ahad lepas partition warna oren dipasang. Mulalah kerja-kerja mengemas dan menyusun. Sweet je kan... tempat kerja Mia ini.. nak-nak dengan partition warna oren akan membangkitkan rasa tenaga dan nafas baru supaya mood kerja lebih ceria hendaknya.

Barulah rasa selesa sedikit bila dapat partition baru. Selama ini pakai partition lama sejak tahun 2005. Syukur...

suka dengan yang ni...

31 comments:

  1. wah..comel je station keje kak mia.. selamat bekerja.. :D

    ReplyDelete
  2. suka tau kaler oren camtu..rasa ceria jee nak keja, kan....bilik akak bsebelahan dgn bilik bos, privacy sket dr staf kat luar..hehehe..alhamdulillah ;)

    ReplyDelete
  3. suka juga warna oren boleh menceriakan suasana ofis dan memberi tenaga juga :D

    ReplyDelete
  4. tibe2 rasa aktif je bila pandang warna oren..sukeeee

    ReplyDelete
  5. bertambah semangat nak kerja nie ka kak

    ReplyDelete
  6. smart dan bersemangat nak kerja.......

    ReplyDelete
  7. heheh siap kipas kecik kat tepi tu .. class

    ReplyDelete
  8. lebih kurang nampaknye work station kite kak mia. hehehe

    ReplyDelete
  9. Wah... kemasnya :D... jauh beza dengan my workstation :) hahahaa

    ReplyDelete
  10. slamt bkerja kak mia..puasnya..2 pc hah..

    ReplyDelete
  11. kemas je..kalau meja saya ni, kemain bersepah lagi. hehehe

    ReplyDelete
  12. mesti nak keje pun semangat je kan..

    ReplyDelete
  13. Cantik workstation kak mia. Meja saya x pernah kemas, tambah pula sejak ada pegawai yang memang suka datang buat keje kat meja kita + sepah2kan kertas dia atas meja kita... Hihihihi. But I'm glad he's here...

    ReplyDelete
  14. suasana kerja itu penting bagi meningkatkan kualiti kerja yg bagus kak.. :-)

    ReplyDelete
  15. mcm best kaler dia..sally punya warna biru..hikhik

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum Kak Mia...kemas dan cantik lah Kak Mia...kerja pun rasa bersemangat...hehe..

    ReplyDelete
  17. Terbaik... tahniah Mia.. semoga lebih bersemangat.. :)

    ReplyDelete
  18. makin bersemangat lah nak buat kerja lepas ni kan kak mia :)

    ReplyDelete
  19. Happy working sis mia.. meja kemas buat kita lbh selesa bkeja.. ^^

    ReplyDelete
  20. Kalerr oren kalerr harmoni lah kak mia heee

    ReplyDelete
  21. assalamualaikum mia...kemas n teratur jer...:)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.