Alas Perut Dengan Puding

Thursday, April 24, 2014

Alas Perut Dengan Puding



Nak cerita sikit. Mia ini teramatlah suka makan puding. Tengahari tadi kat kedai makan ada jual puding pula. Terus Mia beli satu buat backup perut sebelah petang.

Sedap juga bila makan petang tadi sebelum balik kerja. Buat alas perut. Puas dapat makan. Dah lama tak buat puding. Paling suka puding jagung, Mia ada kongsikan resepi dan cara-cara Mia masak puding di SINI.

update blog bila dah sampai rumah... busy betul kat pejabat hari ini....

36 comments:

  1. kak puding tu bersusu ke? kalau bersusu iolss is tak IN...hik hik hik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah farah.. kak mia memang suka yang ada susu... rasa puas gitu..

      Delete
  2. puding memang berguna untuk alas perut :)

    ReplyDelete
  3. Kalau dapat free lagi sedap....huhuhu iolsss suka susu

    ReplyDelete
  4. puding memang seedap..lagi² makan sejuk²

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum dan salam singgah sini Kak Mia...suka juga makan puding ni...sedap di makan bila sejuk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam diana.... sejuk2 memang sedap..

      Delete
  6. hai.kak..smlm ade trpk nak buat puding actually..hehehe

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mia...sedap puding ni...:)

    ReplyDelete
  8. sedap di makan, tapi malas buat sendiri...

    ReplyDelete
  9. aaa sepp sikit kak miaa qila pun suka gila puding jagung nyummeh <3 hihihih

    ReplyDelete
  10. sedap nye.........basah tekak yg kering nie

    ReplyDelete
  11. best! deno pun suka puding jagung kak

    ReplyDelete
  12. Kalau petang, dapat pisang goreng yang lembek2, fuh! best tu.. Hehe..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.