Giveaway SlimFast Diet : Pengumuman Pemenang

Monday, April 21, 2014

Giveaway SlimFast Diet : Pengumuman Pemenang


Giveaway SlimFast Diet : Pengumuman Pemenang

Tibalah masanya yang dinanti-nantikan setelah melalui pelbagai peringkat dalam Giveaway SlimFast Diet ini, hanya 11 pemenang sahaja yang terpilih. Giveaway ini telah bermula sejak dari 3 Mac 2014 lagi dan para peserta telah melalui beberapa peringkat dalam Giveaway ini. Sila rujuk SINI untuk mengetahuinya dengan lebih lanjut.

Inilah harinya, 21 April 2014, My Beauty Herbs dengan berbesar hati ingin mengumumkan pemenang-pemenangnya ialah :

Pemenang Pertama : Wang tunai RM200 + 3 kotak SlimFast Diet

Pemenang Kedua : Wang tunai RM150 + 3 kotak SlimFast Diet

Pemenang Ketiga : Wang tunai RM100 + 3 kotak SlimFast Diet

Pemenang Saguhati : 3 kotak SlimFast Diet
  1. http://www.munirahizzan.com/2014/03/review-10-hari-bersama-slimfast-diet.html
  2. http://sayasyiera.blogspot.com/2014/03/review-cabaran-10-hari-langsing-dengan.html
  3. http://adnan-daughter.blogspot.com/2014/03/review-berkeyakinan-selepas-menggunakan.html
  4. http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/03/cabaran-10-hari-bersama-slim-fast-diet.html
  5. http://cammylia.blogspot.com/2014/03/cabaran-10-hari-dengan-slimfast-diet.html
  6. http://www.akupenghibur.com/2014/03/cabaran-10-hari-bersama-slim-fast-diet.html
  7. http://suehanasuha.blogspot.com/2014/03/final-entri-cabaran-10-hari-bersama.html
  8. http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/03/slimfast-diet-produk-back-to-shape-yang.html

Tahniah buat semua pemenang di atas. My Beauty Herbs dan Mialiana.com ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua peserta yang sudi menjayakan Giveaway ini.

Bagi tuntutan hadiah wang tunai, pemenang 1, 2 dan 3 sila berikan butiran akaun bank inbox Fanpage Mialiana.com. Bagi tuntutan hadiah produk SlimFast Diet, akan diposkan terus mengikut alamat yang pernah diberikan sebelum ini.

Untuk makluman, My Beauty Herbs juga menawarkan peluang program blogger dropshipping kepada blogger-blogger yang telah membuat entri review produk ini. Kepada blogger yang berminat menjadi agen dropshipper bagi jualan produk SlimFast Diet, sila inbox Fanpage Mialiana.com.

** Untuk pengunjung blog ini, sekiranya anda berminat nak beli produk SlimFast Diet, sila inbox Fanpage Mialiana.com.

SlimFast Diet... kembali ramping...

42 comments:

  1. Alhamdulillah. Rezeki di situ. Thank you kak mia & MyBeauty Herbs. Yeay !!

    ReplyDelete
  2. terima kasih kak mia dan MBH... syukur..

    ReplyDelete
  3. Wow tahniah !!! kepada semua pemenang. lepas nie boleh teruskan promosi SFD dan menjana pendapatan.

    ReplyDelete
  4. tahniah diucapkan kepada semua para pemenang...

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mia..tahniah2 pada semua pemenang...;)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah dapat ke-3 thanks kak mia dan mybeauty herbs :)
    tahniah juga kpd pemenang2 yg lain :)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum kak mia, wahh taniah buat semua pemenang. bertuahnya ~~~

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah.. :D thanks kak mia n my beauty herbs.. :D

    tahniah bt semua pemenang..

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah..tahniah semua.. anis menang juge.. trime kasih kak mia liana n MBH.. :)

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah rezeki PCL ; thnks Mia ; MBH dan semua yg terlibat.

    ReplyDelete
  11. Tahniah kepada semua pemenang. Murah rezeki semuanya (^^,)

    ReplyDelete
  12. tahniah semua dan qilah! hehe, lepas ni boleh tengok qilah slim XD

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum Kak Mia...waahhh...tahniah kepada semua pemenang...

    ReplyDelete
  14. perghh qileh no 1.. Tahniah buat semua.. xD

    ReplyDelete
  15. tahniah kepada pemenang ... berkat gigih berusaha... :D

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah .. terima kasih sfd and kak mia .. HAPPY !!!!

    ReplyDelete
  17. Alhamdulilah ;D Heeee. Terima kasih kak Mia & My Beauty Herbs!! <3

    ReplyDelete
  18. CONGRATULATIONS TO ALL WINNERS <3 HIHIHI

    ReplyDelete
  19. tahniah qila dan juga tahniah buat semua pemenang.. ^_^

    ReplyDelete
  20. alhamdulillah.. :D TERIMA KASIH SEMUA.. :D

    ReplyDelete
  21. tahniah pada pemenang. Takde rezeki nak buat camne kan, kerja memanjang tak sempat nak promote :')

    ReplyDelete
  22. ohh dah umum pemenang. Tahniah kepada pemenang.... anda semua memang terbaik!

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.