Seronoknya Nak Follow Balik Di Instagram

Saturday, April 19, 2014

Seronoknya Nak Follow Balik Di Instagram


Sejak Instagram dah berubah wajah baru. Baru sekarang nak cerita kat blog. Aktiviti nak follow balik follower baru jadi seronok dan mudah dengan adanya button add.



Setiap kali ada follower baru boleh terus follow balik. Senang kan...

Terima kasih buat semua rakan blogger yang sudah follow instagram @mialiana

layan instagram kejap...

30 comments:

  1. salam..yaa..betul tu snang nak follow dah^^

    ReplyDelete
  2. mmg senang...kalau tak asyik nak bukak ke profile orang tu baru boleh follow :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu yang leceh bila buka profile kalau nak follow balik... huhuhu.. sekarang, tidak lagi..

      Delete
  3. ASSALAMUALAIKUM ,, saya ada jual HP CLONE KOREA 99% macam ori , HARGA MAMPU MILIK , TERMURAH untuk anda , Berminat ? Hubungi / whatsapp ke 0145322955 (sue)

    LIKE PAGE : https://www.facebook.com/seuahmatcollection

    ReplyDelete
  4. Selamat berinstagram haha..
    jemput singgah :)
    http://hazirahmuslim.blogspot.com/2014/04/fll-2014-natures-fury-semerbak-vendetta.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih hazirah... kak mia dah terjah tadi..

      Delete
  5. Sekarang memang mudah nak follow... Zumal pun dah aktif balik instagram zumal :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Kak Mia...yer ker da berubah wajah...Diana dah lama tak buka instagram..hehe..

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mia...dah follow mia...:)

    ReplyDelete
  8. seronoknya kalau ada account instagram :D

    ReplyDelete
  9. seronok ber instagram sekarang ni

    dah follow dah k.mia :)

    my ig: eelleebeauty

    ReplyDelete
  10. IG.. baru dalam planning nak buat.. ^_^

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.