Ranking Alexa 20.07.2014

Sunday, July 20, 2014

Ranking Alexa 20.07.2014


Laporan ranking Alexa untuk pertengahan Julai kali ini, agak merosot sedikit jika dibandingkan dengan sebelumnya. Kejap naik.. kejap turun, macam itulah prestasi blog ini. Nak maintain bukannya senang. Masih lagi di bawah ranking 400 Alexa Malaysia.


Alexa Traffic Rank : 45,712
Traffic Rank in MY : 366

Sumber : SINI
Laporan sebelum ini di SINI.

Nak semak ranking alexa blog sendiri, klik SINI.


Seronoknya berblog. Rasa happy bila blog ini sentiasa dikunjungi. Terima kasih ya..

 maintain pelan-pelan...

21 comments:

  1. Tahniah kak Mia..
    Syukur Alhamdulillah ..

    ReplyDelete
  2. Bila agaknya nak sampai tahap ini. Up entry pon malas-malas lagi

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia...tahniah2 yer...walaupun merosot tapi tetap maintain...:)

    ReplyDelete
  4. Still top malaysia kkak,blog CN ni bwh 1k pun tak jejak lagi..huhu

    ReplyDelete
  5. tahniah kak ... bkn mudah nk capai tahap ni kan

    ReplyDelete
  6. memang susah nak maintain..apepun ni pun dah kire terbaik :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.