Baru Nak Bungkus Headphones

Friday, August 15, 2014

Baru Nak Bungkus Headphones



Baru malam ini Mia nak bungkus cenderahati headphones untuk blogger-blogger yang menang di SINI.

Masih ada lagi 2 orang blogger yang belum berikan butiran di fanpage mialiana.com walaupun dah dimaklumkan kat dalam ruang komen entri blog mereka. Esok hari terakhir berikan butiran. Kena cepat-cepat ya... Kalau tak, akan diberikan pada blogger lain.

packaging time....


19 comments:

  1. lama tak blogwalking..sibuk!...anyway tahniah kepada para peserta!

    ReplyDelete
  2. Wah seronoknya pemenang bertuah dapat headphone cantik berwarna warni....tahniah

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan salam singgah pagi Kak Mia..tahniah di ucapkan kepada semua yang menang..

    ReplyDelete
  4. kita pun dah pm kat page akak...memang best packing2 ni..hehe

    ReplyDelete
  5. Wah, bestnye dapat hadiah :) Tahniah kepada pemenang :)

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mia...seronoknya pd mereka yg berjaya...

    ReplyDelete
  7. wah..bestnya sapa yang dapat hadiah tu hihi

    ReplyDelete
  8. tahniah yg dpt..cpt bagi detail sblm trlmbt

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.