Esok Buat Segmen 12 Jam Bloglist #10

Sunday, August 17, 2014

Esok Buat Segmen 12 Jam Bloglist #10



Seperti yang telah diberitahu dalam entri SINI, esok Mia akan buat Segmen 12 Jam Bloglist #10 untuk bulan September dan Oktober 2014.

Macam biasa lah kan... segmen berlangsung selama 12 jam. Semua blogger dijemput join.

Standby mode activated.

join tau...

19 comments:

  1. Replies
    1. Wah mcm best ja bleh join ni :) ~ Jalan beraya kat blog sis Mia, baru perasan header blog dah lain.. tp kan kyle rase header lame still the best, klu sebut je blog mialiana automatic dlm kepala dah terbyng pic header lama tu.. just saying weee XD

      Jom Terjah : Jom Bergaya Dengan Kasut SNEAKERS! :)


      Delete
  2. Insya-Allah, harap berkesempatan utk turut serta.

    ReplyDelete
  3. insha Allah,nak join kalau berkesempatan..

    ReplyDelete
  4. In shaa Allah kalau berkesempatan join..

    ReplyDelete
  5. assalamualaikummia...inshaAllah akan join esok...:)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.