Ranking Alexa 13.12.2014

Saturday, December 13, 2014

Ranking Alexa 13.12.2014


Masa untuk review prestasi ranking Alexa blog ini. Masih lagi tak berapa nak sweet dengan keadaannya yang masih ke laut. Tak mahu naik ke darat. Agak sukar untuk Mia maintain pada bulan Disember 2014, berpeluh-peluh ni.... heheheh.. namun begitu masih lagi bertakhta di bawah 500  ranking Alexa Malaysia. huhuhuh...


Global Rank : 54,554
Rank in Malaysia : 461

Sumber : SINI
Laporan sebelum ini di SINI

Boleh check ranking Alexa blog di SINI

Terima kasih kepada semua pengunjung blog. Sedang kembalikan semangat konsisten berblog ini.... yeahhh...

 sweet saturday...

14 comments:

  1. hebat kak mia :)
    PG selalu nampak kak mia update pasal ranking alexa ni.
    nampaknya PG pun kena belajar banyak lagi kot pasal alexa ni kan :)

    ReplyDelete
  2. kak mia masih lagi hebat. jealous fyna. nak jadi macam kak mia juga lah. kena target baru untuk tahun depan nih. ^_^

    ReplyDelete
  3. Wah !!! Ranking Masih bawah 500 malaysia, payah gak bulan disember nie... Ranking kelaut

    ***IsmailDotCom***

    ReplyDelete
  4. Wah !!! Ranking Masih bawah 500 malaysia, payah gak bulan disember nie... Ranking kelaut

    ***IsmailDotCom***

    ReplyDelete
  5. Msh still bawah 500, x pe blh usaha lgi kak

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mia...masih tetap maintain juga...:)

    ReplyDelete
  7. IM pun dah lama tak check ranking, takut nk tengok ranking yg dpt rasa dah ke laut tu. Hehe

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.