Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs : Pengumuman 40 Blogger Yang Berjaya

Thursday, September 29, 2016

Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs : Pengumuman 40 Blogger Yang Berjaya



Diucapkan ribuan terima kasih kepada semua blogger yang join Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs dan menjawab semua soalan yang diberi di SINI.

Tibalah masanya untuk mengumumkan 40 orang blogger yang dipilih oleh My Beauty Herbs. Mia telah terima keputusannya melalui emel tadi. Tentu tidak sabar bukan?

Sebelum itu, Mia nak war-warkan pada hari Jumaat ini, 30 September 2016 dari 12.00 tengahari hingga 1.00 petang, ada promosi produk SlimFast Diet dan 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs di TV Al-Hijrah. Bolehlah kita dengar secara terperinci dari owner produk ini, Puan Normey.

Dan kini... senarai 40 blogger yang berjaya ialah :
  1. https://izyanyancinnamon.blogspot.my/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html
  2. http://ieyzartdsyahieyr92.blogspot.my/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html
  3. http://coratcoretpinkummi.blogspot.my/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html
  4. http://maszull.blogspot.my/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html
  5. http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html
  6. http://www.kisahsidairy.com/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html
  7. http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.my/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html
  8. http://www.ayuinsyirah.my/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html
  9. http://www.sallysamsaiman.com/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html
  10. http://www.busyratakiyudin.com/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html
  11. http://www.azhafizah.com/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html
  12. http://www.akifimtiyaz.com/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html
  13. http://www.maisarahsidi.com/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html
  14. http://www.nurfuzie.com/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html
  15. http://www.izzatisuhaide.com/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my-beauty-herbs-di-mialiana.com.html
  16. http://www.kasihjuju.com/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html
  17. http://yangbaik.blogspot.my/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html
  18. http://www.aynorablogs.com/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html
  19. http://najihah90.blogspot.my/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html
  20. http://kanvasdakwat.blogspot.my/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my-beuaty-herbs-di-mialiana.com.html
  21. http://jnjikita.blogspot.my/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html
  22. http://norminieza.blogspot.my/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html
  23. http://ourmemoria.blogspot.my/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html
  24. http://www.cekgunorazimah.com/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html
  25. http://nonasani.blogspot.my/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html
  26. http://www.mamadarwiish.com/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html
  27. http://www.nooratikahramli.com/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html
  28. http://www.suriaamanda.com/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html
  29. http://blogashalya.blogspot.my/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html
  30. https://cikash.blogspot.com/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html
  31. http://seindahcerita.blogspot.my/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html
  32. http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html
  33. http://www.rosmizaali.com/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html
  34. http://www.zazaiman.com/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html
  35. http://www.tengkubutang.com/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html
  36. http://www.mariafirdz.com/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html
  37. http://ftndiana.blogspot.my/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html
  38. http://www.mommyfiqa.com/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html
  39. http://inikisahtia.blogspot.my/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html
  40. http://adna2029.blogspot.my/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html
Tahniah buat semua yang tersenarai di atas. Diminta untuk memberika butiran di bawah ini ke inbox fanpage Mialiana.com di SINI untuk penghantaran produk 3D Gold StemCell Serum dan Treatment Cream.

  1. URL Penyertaan :
  2. Nama Penuh :
  3. Alamat Lengkap :
  4. No Handphone :

** Perhatian : Sila rujuk tarikh-tarikh perjalanan giveaway ini di SINI. Sila berikan kerjasama yang sepenuhnya untuk mencuba produk ini dan seterusnya membuat entri review.

Wahhhh.. tentu teruja nak cuba produk yang hebat ini bukan? Selamat meng"hot"kan kulit muka...

moga kulit muka semakin cantik dan sihat..

38 comments:

  1. Tahniah semua..tq juga kak mia sy salah seorg trpilih 😊

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah terselit di situ nama blog ana

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..melekat jugak akhirnya....thanks Mia..thanks penaja

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..tq sis..tahniah buat semua pemenang lain yg telah berjaya..

    ReplyDelete
  5. ALHAMDULILLAH. MEKASIH KAKMIA N MY BEAUTY HERBS

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mia...alhamdullilah dapat juga mencuba produk gold steam cell serum dr beauty herbs ni...mekacih mia n my beauty herbs...:)

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mia...tahniah juga pd semua yg berjaya di atas...:)

    ReplyDelete
  8. hoyeahhh! tak sabar nak bgtau ibu...nnt mmg nak suruh ibu yang guna...Sally dah PM akak

    ReplyDelete
  9. tahniah kepada semua pemenang yang tersenarai... Alhamdulillah dan terima kasih kepada kak mia dan penganjur..

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah..thanks kak mia dan penganjur dan juga tahniah kepada yang terpilih

    ReplyDelete
  11. Walaupun tak dapat ..tahniah buat pemenang :)

    ReplyDelete
  12. good luck untuk pemenang...tak sabar nak tengok hasilnya...hihi...good luck sebab nak try produk baru kan...mesti mengharapkan feedback yang baik.

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah. terima kasih Mia
    Dan, tahniah juga kepada rakan blogger lain berjaya

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah sy dpt. tahniah jgk untuk smua. tq kak mia dan beauty herbs. :)

    ReplyDelete
  15. Wah! Alhamdulillah.. Menang! No. 33! Tq kak mia & pihak beauty herbs.. Okay, saya pm details.. ^__^

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah..tahniah kpd semua pemenang. Terima kasih Kak mia dan my beauty herbs kerana memilih sy sbg slh seorang pemenang

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah. Terima kasih kak Mia tahniah juga buat pemenang yang lain.

    ReplyDelete
  18. tahniah kepada yang berjaya..Alhamdulillah terselit sipi2 gitu..

    ReplyDelete
  19. Tahniah kpd yg terpilih.. lahai x de rezeki lagik utk yg ni.. hiks..

    ReplyDelete
  20. Tahniah semua.. Alhamdulillah.. Tersenarai sekali dgn my bff zaza iman.. Heee

    ReplyDelete
  21. Bestnyeee, goodluck all, tahniah and let do the best ! heheeee

    ReplyDelete
  22. Ya Allah. Syukur alhamdulillah. Tak sangka betul. Dah lah last minute baru dapat tau pasal giveaway ni. Join pun last minute. Tapi rezeki Allah nak bagi. Terselit juga walaupun hujung-hujung. Rezeki untuk baby dalam perut kot. Hehe. Tak sabar rasanya nak cuba produk ni.

    Terima kasih kak Mia ;)

    ReplyDelete
  23. Alhamdulillah..terima kasih Kak Mia.. Tahniah kepada semua

    ReplyDelete
  24. Tahniah pd pemenang.. saya tak sabar nk try..

    ReplyDelete
  25. Alhamdulillah..thanx sis mia..sy dah pm detail 😘
    Tahniah juga pada semua yg terpilih

    ReplyDelete
  26. Alhamdulillah..terpilih.. terima kasih kak mia..:)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.