Autopublish Scheduled Blog Entries

Wednesday, April 19, 2017

Autopublish Scheduled Blog Entries


Hihihihi... kantoi. Dah namanya blogger separuh masa, macam ni lah. Bila ada idea terus melambak kat draft, lepas tu set kan autopublish pada tarikh dan masa yang kita nak.


Rasa seronok tengok blog sentiasa update. Semangat tu yang penting... yeahhh...

** harap maaf.. entri ini pun autopublish juga.. (^_^)


Entri yang berkaitan :
- Pentingnya Entri Autopublish Bagi Mia
- Bila Tak Sempat Buat Entri Autopublish
- Terkadang Perlu Buat Entri Backdated

16 comments:

  1. Replies
    1. haah.. memang macam tu kak mia buat.. fae..

      Delete
  2. Betul kak Mia...ini salah satu cara blog tidak putus entri...walau entri yang ringkas..

    ReplyDelete
  3. saya belum pernah buat blog auto publish...

    ada masa nanti nak cuba juga la..

    ReplyDelete
  4. tak kisah kan.. janji berupdate.. tak payah nak fikir dah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yupp.. tak sanggup tengok blog bersarang... huhuhu

      Delete
  5. hehehe gituuuu.. tapi CT selalu tadak idea nak tulis apa..

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mia...teruskan berblogging selagi terdaya...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... yupp... jom kita berblogging dengan ceria..

      Delete
  7. wahh wahhh. rajin betul kak miaaa tau.

    Jom ke Blog Uyul Rosli >>> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Top Supporters March 2017