Sayang Blog.. Update Blog... - Mia Liana

Monday, June 26, 2017

# Blog Matters

Sayang Blog.. Update Blog...



Nak buat macam mana. Dah memang Mia sayangkan blog ini. Tak sampai hati nak biarkan ianya tidak berupdate. Walaupun sekarang tengah sibuk beraya, Mia tetap maintain update blog untuk kekalkan prestasi momentum berblog yang konsisten. Tidak mengapa kalau trafik blog berkurangan di musim raya ini. Memang dah biasa macam ni tiap-tiap kali raya. Kebanyakkannya Mia buat entri di awal pagi dan set autopublish mengikut masa yang Mia nak ianya publish.

Mia belum berkesempatan nak blogwalking raya ke blog rakan-rakan blogger. Akan cuba luangkan masa untuk itu nanti.

Apa-apa pun, masih dalam mood raya kan... rayalah puas-puas dan enjoy bersama keluarga tercinta. Raya cuma setahun sekali.


** blog tetap dihati....


5 comments:

  1. Wow.. Patutlah ada autopost..

    Selamat blogwalking raya..

    Ada pelik bunyinya..

    ReplyDelete
  2. Nona blogwalking tapiui.... Update tu..x berapa nak kena ngn jiwa.hehhee..sbb x best update kt hp i

    ReplyDelete
  3. tu la...nnt nk cari kesempatan utk buat auto-publish jgk..

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum mia...betul2 tu...jgn dilupakan...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete