image Subway Time - Mia Liana

Monday, August 28, 2017

# Family Matters

Subway Time


Permintaan dari Sofea. Nak makan Subway semalam. Jadi menu malam tadi kita makan sandwiches lah nampaknya. Lokasi Subway di Terminal Bas Larkin Sentral. Nampak sangat tengah tak ada mood nak makan nasi. Jadi, makan roti lah kita....

pilihan roti parmesan oregano yang panjang

pilih... jangan tak pilih...

fakta nutrisi

pilih meatball dengan cheese

cheese dah melting selepas keluar dari oven

bubuh sayur kobis dan salad serta sos thousand island dan mayonaise

dengan air ice lemon tea

chocolate cookies.. favourite Sofea

sandwich yang menyihatkan... kenyang makan berdua

sedang menikmati chocolate cookie

Suka Sofea. Puas makan kat Subway. Ceria dan happy selalu di musim cuti sekolah ini.


** great sandwiches every time...


Entri berkaitan :
- Subway Everyday Value Meals RM11.90

15 comments:

  1. macam dah lama pulak kita tak pekena subway ni..happy sofea makan ye..hehehe
    ~ Kisahsidairy~

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia...wah !! sedapnya...cutenya sofea...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  3. Subway sedap! Pilihan Siqah satu je kalau ke sini, Italian BMT 😊

    ReplyDelete
  4. sedapnyee.. lama x makan. slalu amek Subway Melts hihi terliooor pulak rasanya..

    ReplyDelete