image HPPNK 2017: Hari Peladang & Malaysia Food Festival - Mia Liana

Tuesday, September 12, 2017

# Informasi Semasa

HPPNK 2017: Hari Peladang & Malaysia Food Festival

Sebagai hebahan di blog ini, Mia nak war-warkan... tak lama lagi akan ada event besar.

Banyak jualan, pameran, demonstrasi mengenai makanan dan pertanian semasa HPPNK 2017: Hari Peladang & Malaysia Food Festival nanti. 

4 hari sahaja, jangan menyesal kalau tak datang!

#HPPNK2017
#MFF2017
#OurFoodOurFuture


Tarikh :
28 September 2017 - 1 Oktober 2017

Masa :
10.00 pagi - 10.00 malam

Tempat :
MAEPS Serdang


** semua dijemput hadir beramai-ramai....



10 comments:

  1. teringat masa zaman kerja dulu.. selalu pi expo n event mcam ni.. best sangat tengok
    jualan, pameran, demonstrasi mengenai makanan dan pertanian kat situ

    ReplyDelete
  2. Cepat2!!! Hari ni LAST!! Jemput join Giveaway di blog Tengkubutang.com yea.. mana tahu ada rezeki menang apa-apa hadiah kan... kalau tak minat hadiah.. jemput join sekadar support contest di blog TB tu ke.. boleh...? heeee.. thank you.. i love you.. =) jom meriahkan lagi contest ni disamping boleh dapat trafik dari peserta-peserta yang join untuk blogwalking.. =)..

    Kepada yang dah join.. Terima kasih sangat-sangat... semoga Allah murahkan rezeki korang.. Aamiin..

    http://www.tengkubutang.com/2017/08/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. wahhh Pakcu nak Pergi, Bestt ni. sokongg produkk IKS.

    ReplyDelete