image Penghantaran Kemeja-T Bangkitlah Negaraku - Mia Liana

Wednesday, 28 February 2018

# Community # Informasi Semasa

Penghantaran Kemeja-T Bangkitlah Negaraku


Wahhhh.. seronoknya. Petang semalam Mia dapat emel Penghantaran Kemeja-T Bangkitlah Negaraku. Tempohari Mia ada sertai Bangkitlah Negaraku di entri SINI. Masa itu Mia isi saja butiran yang diperlukan. Tak sangka pula, boleh dapat t-shirt. Tak kisahlah kan.. lambat ke cepat. Rasa macam satu  bonus kalau dapat t-shirt ni. Tentu ramai rakyat Malaysia yang isi borang online masa itu.




Bestnya.. nampak kat gambar, cantik t-shirt tu. Terujanya Mia. Bertambahlah koleksi t-shirt Mia selepas ini.


** mood syukur...


13 comments:

  1. yeay..kita punya dah sampai minggu lepas kak :)

    ReplyDelete
  2. melaram la kak mia pakai baju kebangsaan gittew~ hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk... hihihi.. sally... dapat percuma.. pakai aje lah...

      Delete
  3. assalamualaikum mia...wah bestnya dpt tshirt la...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  4. wahhh benda free kan..kita lambat isi huhuuu

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah.. syukur kak mia :)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah.. seronok la kak mia dapat tshirt tu

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah .. tahniah .
    lepas ni jika ada event berkaitan
    patriotik boleh la pakai. must so awsome

    ReplyDelete