image Gubahan Hantaran Pertunangan Adik 2.3.2018 - Mia Liana

Friday, 16 March 2018

# Family Matters

Gubahan Hantaran Pertunangan Adik 2.3.2018


2 Mac 2018.. adalah hari pertunangan adik Mia, anak yang ke 6 dalam keluarga. Untuk gubahan hantaran, kami sekeluarga gotong-royong untuk siapkannya. Tema color warna peach untuk pihak perempuan.

Jom tengok hasilnya...













Balasan dari pihak perempuan...


Masa tengah buat gubahan hantaran kat rumah memang tak sempat nak snap gambar satu demi satu. Dah sampai rumah belah perempuan baru dapat snap gambar.


** alhamdulillah... dapat juga menyiapkan gubahan hantaran sebelum majlis pertunangan....




5 comments:

  1. Wah lawa. Kreatif sangat. Jimat duit tak payah upah sesiapa untuk gubah hee.

    ika datang singgah sini. https://ikashoid.blogspot.my/2018/03/penting-atau-tidak-crossline-di-ic.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ika. ni pun tengok kat google.. cari idea camne nak buat. janji settle... hihihi..

      Delete
  2. bestnya ada adik bradik ramai boleh gubah gubah. sha nanti memang kena tempah la,btw congrate adik kak mia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah... ada 8 orang adik-beradik. kak mia anak sulong... bz sokmo... hihihi... kek coklat tu angah yang buat. thanks sha...

      Delete
  3. assalamualaikum mia...puas hati dpt gubah sendiri...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete