image Dah Lebih 6 Juta Pageviews - Mia Liana

Friday, 12 October 2018

# Blog Matters

Dah Lebih 6 Juta Pageviews


Alhamdulillah... syukur sangat. Blog kesayangan Mia ni dah ada lebih 6 juta pageviews. 



Macam tak percaya je. Diam tak diam... tup-tup dah lebih 6 juta pageviews. Diucapkan ribuan terima kasih kepada semua pengunjung yang support blog ini.


** (^_^)


17 comments:

  1. tahniah !! :) lama tak jenguk sini .. hehe

    ReplyDelete
  2. wahhh.. terbaek.. ejulz setengah juta pun belum sampai. hehe

    ReplyDelete
  3. Tahniah.. Lama dah follow mia liana..Semoga suksess selalu

    ReplyDelete
  4. tahniah kak mia! semoga terus sukses dalam dunia blogging!
    ^_^

    ReplyDelete
  5. Wow! Sally baru nak cecah 3m ni kak Mia...skrg macam sendu sikit..hihi

    ReplyDelete
  6. waaa seronoknya. sy punye 1% pun xsampai compare dr 6 juta tu. hhiihih.. keep it up sis! =)

    ReplyDelete
  7. tahniah..saya setengah juta pun tak sampai lagi

    ReplyDelete