image Terima Cek Ke-6 Daripada Nuffnang - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Tuesday, 15 May 2012

# Blog Matters

Terima Cek Ke-6 Daripada Nuffnang

Syukur alhamdulillah.... semalam petang juga Mia telah terima surat daripada Nuffnang. Bila dibuka, terus tersenyum lebar. Rezeki dari blog dah sampai. Cek yang ditunggu-tunggu telah tiba. Mood terus ceria.

Ini adalah cek ke 6 yang Mia telah terima daripada Nuffnang. Walaupun tidak banyak tapi amat bermakna buat Mia. Bila keluar makan malam, terus bank-in cek ini. Lega rasanya. Ramai yang dah ajak Mia bertukar ke advertiser lain yang mendapat pulangan lebih lumayan, tapi entah kenapa Mia masih lagi belum sampai seru.

Apa-apa pun terima kasih ya Nuffnang...


p/s: terbayar juga peluh dan keringat berblog ni....

18 comments:

  1. actually mcm mana nak dapat benda alah ni sbnrnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena register dulu di www.nuffnang.com.my kemudia barulah masukkan coding iklan ke dalam blog kita.

      Delete
  2. saya mahu jugak! haha.. kak, apa lagi, belanja cepat! :D

    ReplyDelete
  3. sama lah kita. advertiser apa yg menguntung kan tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. katanya kalau trafik tinggi lebih baik guna advertiser innity...

      Delete
  4. tahniah k.mia..tumpang happy..mudah2an yana pun cepat2 dapat cash out untuk pertama kali..ekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.... all the best ya prettywrite...

      Delete