image Me Time Di KFC - Mia Liana

Tuesday, 8 January 2019

# From Me

Me Time Di KFC


Sesekali ber me time pun bagus juga. Makan seorang diri di KFC atau mana-mana tempat makan yang simple.


Menu me time Mia selalunya bukan yang berat. Cheezy wedges, fries dan ayam goreng saja. 

Hanya duduk dan makan saja. Tanpa menghadap handphone.

Jiwa tenang...


** alhamdulillah....


12 comments:

  1. Wahh... seronok kan dapat ber Me Time...

    ReplyDelete
  2. Sedapnyaaa Mia, sesekali duk makan Me Time, syokk kann..
    Kalau Sis dekat gan Mia, dah join sekaki hahahahah

    ReplyDelete
  3. Sedapnya menu me time tu.. rasa cam nak gi makan KFC lak..

    ReplyDelete
  4. Hahhaha samalah tak sah kalau tak ada cheezy wedges!

    http://mylittlestoryi.blogspot.com/2019/01/how-was-my-2018.html

    ReplyDelete
  5. dulu-dulu selalu jugak macam nie,sekarang je dah jarang buat mcm nie

    ReplyDelete