image Dah Bertukar Ke HTTPS - Mia Liana

Thursday, 7 March 2019

# Blog Matters

Dah Bertukar Ke HTTPS

Weeeeee.. sukanya tak terkata apabila blog kesayangan ini dah berjaya bertukar ke HTTPS - https://www.mialiana.com


Masa mula-mula dulu adanya setting https di dashboard blogger, Mia ada cuba buat tapi tak jadi. Mungkin sebab tak cukup bahan rujukan

Baru pagi tadi cuba buat lagi... HTTP dapat bertukar ke HTTPS. Free pula tu. Alhamdulillah... syukur.


** gunakan sepenuhnya kemudahan yang ada...



Entri berkaitan :
Tutorial Blog | Tukar dari HTTP ke HTTPS

12 comments:

  1. Alhamdulillah syukur akhirnya usaha mialiana membuahkan hasil..
    Congrats mialiana!

    ReplyDelete
  2. saya kna detect spam kat fb sbb https ni..:)

    ReplyDelete
  3. thank you for sharing sbb myra pun baru perasan my beauty blog wasn't on https://

    Myra | The Grey Lines Between

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.. tahniah kak mia

    https://puansyah.blogspot.com/2019/03/preset-murah-untuk-gambar-lebih-cantik.html

    ReplyDelete
  5. dulu pernah buat jugak..tapi entri2 lama banyak tak dapat bukak sebab da jadi https tu...huhuhu..maybe bole try lagi

    ReplyDelete