image Loaded Fries With Chicken Bits - Mia Liana

Friday, 29 March 2019

# Family Matters

Loaded Fries With Chicken Bits

Hmmmm.. baru semalam Mia dan Sofea dapat merasa keenakan Loaded Fries With Chicken Bits di rumah keluarga Mia. Adik Mia beli dan take away kat McDonald's. 


Pertama kali rasa, memang sedap. Ditambah pula dengan Salted Egg Yolk Sauce dan crispy chicken bits untuk rasa ekstra yang lebih sedap. Berbaloi. Siapa yang belum rasa, patut rasa ni.


** makan ramai-ramai... sekejap saja dah licin....


6 comments:

  1. menarik & membuatkan kita terliuq ni
    hihi sedapnya

    ReplyDelete
  2. mcm sedap je, nak trylah nnti :)

    https://aerillhassan.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. waaa tak pernah rasa lagi..biasa makan yang cheezy je kat burger king..mcd ni ada chicken bits pulak ye...

    ReplyDelete
  4. Sos tu kalau lebih lagi mesti lagi sedap.. hehehe..

    ReplyDelete
  5. kalau crispy chicken bits tu banyak lagi sedap :D

    ReplyDelete