image Tukar Template Blog 2020 - Mia Liana

Friday, 21 August 2020

# Blog Matters

Tukar Template Blog 2020

Agak lama juga Mia nak tukar ke template baru blog ini. Baru awal pagi tadi Mia ada mood nak menghadap coding template. Mia menggunakan SoraTemplates theme Flexzine. Maka, inilah rupanya....


Buat sementara ini, macam nilah dulu. Nanti kalau rajin, Mia kasi touch up sikit. Yang penting blog sentiasa nampak simple, kemas, teratur dan cepat loading. Senang nak baca artikel.

** sayang pengunjung blog ini...



16 comments:

  1. Waaa Mia... takpe edit pelan-pelan Mia.. nak ngadap coding tu pening kepala gak, janji kemas dan mudah nak baca kan...

    ReplyDelete
  2. Rabia pun tukar template blog.. Saya setiap tahun tukar template blog.

    ReplyDelete
  3. jemput https://belogsjm.blogspot.com/2020/08/merdeka-giveaway-by-eknsofi.html

    ReplyDelete
  4. patut buka2 tadi nampak macam lain je..rupanya tukar template...simple but nice...i like...

    ReplyDelete