image Restock Organic Rolled Oats - Mia Liana

Friday, 4 September 2020

# Health

Restock Organic Rolled Oats

Hmm.... semalam baru sampai ke office Mia. Mia restock Organic Rolled Oat. Beli 2 pek kat Shopee.


Bagus makan oat ini. Seminggu dalam beberapa kali Mia makan oat dicampurkan ke dalam susu atau air hot chocolate.


** lagi asli...


8 comments:

  1. Tak pernah lagi cuba jenama ni. Nak kena try ni beli dekat shopee juga ✨🤩

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooohh.. boleh je beli kat shopee nanti... sila-sila..

      Delete
  2. saya pun suka makan oat as breakfast atau masa bebila lapar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. bila-bila masa boleh dimakan.. janji perut tak kosong...

      Delete
  3. saya kalau makan oat ni kena bancuh dengan air milo..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.. dengan air milo lagi sedap jika dibandingkan dengan susu...

      Delete