image Kata-Kata Madah (383) - Mia Liana

Thursday, 3 September 2020

# Pearl

Kata-Kata Madah (383)


Apa yang kita nak sangat itulah

yang Allah tak bagi.



Mungkin itu hanya

kehendak kita.



Allah bagi apa

yang kita perlu.



** muhasabah diri...


18 comments:

  1. kadang sebab Allah nak selamatkan kta dari sesuatu , kita je yang taknak terima hakikat dan kadang bersangka buruk .

    Kawan saya selalu ingatkan , percaturan Allah tu lagi hebat dari impian saya :)

    ReplyDelete
  2. segalanya ketentuan Allah swt.

    Pagi kak mia

    ReplyDelete
  3. bETUL Mia...dan juga kekadang Allah beri lambat..kena sabar..

    ReplyDelete
  4. yg kita nk tu bukan bagus sebenrnya utk kita kan :)

    hai, kalau minat cerita tamil meh lah singgah blog kita..ada macam2 cerita tamil yg akan sy review siap full link lagi tau..
    https://denhanda.blogspot.com/2020/09/raatchasi-full-movie-with-subtitle.html

    ReplyDelete
  5. Betul tu Mia dan kadang2 Allah bagi bukan lambat tapi oada waktu yang tepat ❤️

    ReplyDelete
  6. Segalanya ketentuan Ilahi ✨ betul tu!

    ReplyDelete
  7. betul...Allah Maha Mengetahui apa yang terbaik untuk kita..

    ReplyDelete