image 93272 Pageviews Tertinggi Dalam Sehari - Mia Liana

Sunday, 11 April 2021

# Blog Matters

93272 Pageviews Tertinggi Dalam Sehari

Wahhh.. memang tak disangka Mia. Terjadi dalam satu hari di minggu pertama bulan Mac 2021. Mujur Mia sempat snap. Setakat ini, inilah pageviews tertinggi harian blog ini selama Mia berblog sejak 2007. Syukur, alhamdulillah.

Jom tengok...



Setiap blog ada pencapaian yang tersendiri. Begitu juga dengan blog Mia. Blog ini mempunyai trafik harian yang konsisten dan Mia pun update blog setiap hari. Kadang ada buat backdated entri kalau sibuk dan tak dapat nak luangkan masa untuk berblog. Pengisian blog ini secara amnya adalah santai dan tidak terlalu personal. Ada juga Mia kongsikan informasi kesihatan, tips dan lain-lain untuk tatapan pengunjung blog sekalian.

Terima kasih tidak terhingga kepada anda semua yang mengunjungi blog ini. Kerana jika tanpa anda semua, blog ini tidak akan mendapat ranking yang baik dalam Alexa. 


** rekod harian tertinggi...


30 comments:

  1. Uishh tinggi tu dalam masa sehari! Semoga blog akak terus maju dan berjaya :)

    ReplyDelete
  2. Wah dasat.. post APA yg diorg masuk haritu Mia? Apapun tahniah ye

    ReplyDelete
  3. wah, berbeza betul dengan pv sehari sebelumnya tu, Mia

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah... naik berkali ganda... thanks kak seri..

      Delete
  4. Wow, syukur alhamdullilah. Tahniah dan hebat kak. Tingginya views. Terbaik kak. Hihi. :D

    ReplyDelete
  5. Wah,, tahniah Kak Mia. Alhamdulillah. Susah tu nak capai views tu. Apa agaknya yang dorang belek tu kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih... banyak entri lama yang naik hari tu...

      Delete
  6. Tahniah kak. ia akan menjadi sumber inspirasi kepada rakan blogger yang lain

    ReplyDelete
  7. waa bestnyaa! tahniah !! my Pg klu tak buat BW.. mmg tak sampai 100 pun perday hahaha

    ReplyDelete
  8. takutttt nyeeee tinggi berdesupppp gituu.. nakk auraaa skettt.... hahahhahaha.. 不不不不不

    ReplyDelete