Berakhirnya Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #3

Monday, June 17, 2013

Berakhirnya Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #3


Wahhhh.. leganya. Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #3 telah berakhir. Senarai peserta akan di update  dalam sehari dua ini sambil Mia bertandang ke semua blog peserta. Seronoknya bila lihat banyaknya penyertaan walaupun segmen ini dibuat pada hari Ahad.

Terima kasih kepada semua peserta yang telah menjayakan Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #3. Keputusan akan diumumkan sejurus selepas senarai peserta telah disiapkan.

Nantikan... siapakah 10 orang blogger yang bertuah itu...

good luck ya...

47 comments:

  1. shida pula rasa bangga sebab pserta terawal join ekekek :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhh... Betul2 awal tu shida... Thanks...

      Delete
  2. alamak terlepas nak join...apa2 pun good luck utk semua peserta...

    ReplyDelete
  3. Good luck semua... Tak sempat lah kak
    Mia nk join.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo takpe leeza. lain kali nanti boleh join...

      Delete
  4. good luck semua yang join segmen nie..

    ReplyDelete
  5. Akak pun gembira sebab dapat turut serta. Sebelum ni terlepas segmen 1& 2..

    ReplyDelete
  6. boleh blogwalking jer MIA...terlepas sudah......

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mia...tahniah2 buat 10 blogger yg akan terpilih nanti...:)

    ReplyDelete
  8. Belum pernah bertuah. Tapi, nak juga mencuba. Jika bertuah, Alhamdulillah... Jika belum. Cuba2 lagi... :)

    ReplyDelete
  9. samalah..belum pernah bertuah..tapi nak cuba jug..InsyaAllah jangan berputus asa..

    ReplyDelete
  10. Salam Mia,kak Ummi tak senpat nak blog walking....terlambat buka blog...

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. yupp hainom.. keputusan telah diumumkan.

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Top Supporters May 2017