image Chocolate Moist Cake - Mia Liana

Monday, June 10, 2013

# Work Matters

Chocolate Moist Cake

Petang-petang macam ini, di kala membuat kerja di pejabat, sambil-menyambil buat kerja, Mia makan Chocolate Moist Cake. Sungguh umppphhh rasanya. Tak jadi nak Monday Blues hari ini. Ceriakan suasana dan mood happy untuk buat kerja.




Makan seorang pun boleh habis. Kegemaran Mia..

ceriakan mood sendiri di kala agak stres dengan kerja...

posted from Bloggeroid

52 comments:

  1. woww... tp takleh nak makan bnyak2, huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau paly.. kena makan skit. kan tengah diet..

      Delete
  2. Cantiknya bekas dia tu...bentuk love, selalu yg empat segi tu ja.

    ReplyDelete
  3. cantik bekas tu mia..nak cari jugak..nnti boleh buat lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada rasanya kat kedai jual bahan kek kot..

      Delete
  4. sedap la pulak tengok.. hehehe.. :D

    ReplyDelete
  5. this is my feberet ! wajib ada kal0 time raya ! haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. raya memang lah kena ada.. daya tarikan utama ni..

      Delete
  6. kesukaan kitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

    ReplyDelete
  7. Sop pun suka makanan berkaitan coklat nih
    tp x leh makan byk kena jaga kesihatan... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mia tengah ada mood nak makan banyak pula sop.. selalunya rasa skit2 je... huhuh

      Delete
  8. kegemaran saya juga kak..tak jemu makan..tapi lps makan kna minum air masak suam lebih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.. kena minum air masak banyak2 skit.. tekak melekit dengan coklat..

      Delete
  9. wah.. sedapnya kak mia.. fevret aiza ni.. :D

    ReplyDelete
  10. pasti manis ye....makan sikit2 je walaupun sangat suka makan kek...

    ReplyDelete
  11. kek moist nie sedapp . Coklatnya padat .

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum mia...sedapnya...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama.. memang sedap... ;)

      Delete
  13. Replies
    1. bukan nampak je timi... malah rasanya lagi sedap..

      Delete
  14. alahai sedapnyer..masa LI hari tu selalu makan benda ni..erm

    ReplyDelete
  15. Makan sambil buat kerja, lagi sedap...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kan kak salmi... tak perasan pun tiba2 dah habis.

      Delete
  16. Teringin nak buat kek coklat ni...tp entah bila...tak taulah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mia lagi tak reti nak buat. tu sebab beli je..

      Delete
  17. umm macam sedap je :) lepas makan ni mesti terus bersemangat nak buat kerja kan kak mia

    ReplyDelete